Οδηγός Animal Crossing: Πειρατής Gulliver

Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε στο Animal Crossing: New Horizons πως να αποκτήσετε μερικά πειρατικά έπιπλα. Όταν αυτό το πουλί εμφανίζεται στις παραλίες σας!

Gulliver

Μερικές φορές ο Gulliver ο γλάρος του Animal Crossing: New Horizons, θα ναυαγήσει στο νησί σας με πειρατικά ρούχα. Αντί για τη συνηθισμένη του ναυτική στολή.

Ακριβώς όπως και ο ναύτης, ο πειρατής Gulliver ή Gullivarrr μπορεί να εμφανιστεί στην ακτή σας. Zητώντας την βοήθεια σας για να επιστρέψει στο πλήρωμά του. Για να τον βοηθήσετε, θα πρέπει να βουτήξετε και να πάρετε ένα communicator. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να βρείτε μόνο 1. Σε αντίθεση με τα 5 εξαρτήματα του communicator που σας ζητάει ο ναύτης.

Θα χρειαστείτε ένα μαγιό ή μία στολή κατάδυσης για να κολυμπήσετε στον ωκεανό και να το βρείτε. Ακριβώς όπως όταν βουτάτε για θαλάσσια πλάσματα. Θα πατήσετε το Y για να βουτήξετε και να πάρετε αντικείμενα που βράζουν στον ωκεανό. Ενώ μερικά από αυτά θα είναι σίγουρα θαλάσσια πλάσματα, τελικά θα βρείτε το απαραίτητο gadget. Μία συμβουλή που μπορεί να σας γλυτώσει από τις άσκοπες γύρες. Το comunicator βρίσκεται πάντα κοντά στην ακτίνα εμβέλειας του πειρατή και φυσικά μέσα στη θάλασσα.

Ως ανταμοιβή που τον βοηθήσατε, θα σας δώσει μια σειρά από φανταχτερά πειρατικά έπιπλα ή ρούχα. Όπως και το άλλο σετ ανταμοιβών του ναύτη, θα σας σταλεί ταχυδρομικά και αυτό την επόμενη μέρα αφού τον βοηθήσετε.

Η πλήρης λίστα με τα έπιπλα και ρούχα του πειρατή Gulliver:

Pirate Loot

Τέλος, η εμφάνιση του είναι τυχαία ενώ δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι βοηθώντας τον θα ξεκλειδωθεί το Golden Shovel.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

Διαβάστε: Προσφορά New Pokemon Snap από το Market24, Monster Hunter Rise – Nintendo Switch Review

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *