Προσφορά New Pokemon Snap από το Market24

New Pokemon Snap

Στο Pokemon Snap ταξιδεύεις χρησιμοποιώντας ένα hovercraft on-rails και ερευνάς τα Pokémon φωτογραφίζοντας τα. Είσαι φωτογράφος Pokémon που επισκέπτεται διάφορα νησιά στην περιοχή Lental για να βοηθήσεις τις ερευνητικές μελέτες του καθηγητή Mirror και της βοηθού του Rita ώστε να δημιουργήσεις μία συλλογή που ονομάζεται Photodex. Βοήθα στη διερεύνηση του φαινομένου Illumina, όπου το Pokémon και τα φυτά φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη λάμψη.

Ετοιμάσου για περιπέτειες στη φύση

Εξερεύνησε την περιοχή Lental με τα πανέμορφα νησιά στα οποία θα δεις τα πάντα, από ζούγκλες μέχρι τεράστιες ερήμους. Σε αυτό το αρχιπέλαγος θα φωτογραφίσεις την αγνή φύση και πολλά άγρια Pokémon που μεγαλώνουν στην περιοχή Lental. Βοήθησε τις ερευνητικές μελέτες του καθηγητή Mirror και της βοηθού του Rita, λύσε το μυστήριο του φαινομένου Illumina και φτιάξε τη δική σου συλλογή Photodex φωτογραφίζοντας τα Pokémon.

Ερεύνησε το μυστήριο Illumina

Τα Pokémon και τα φυτά στην περιοχή Lental φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη λάμψη. Πρόκειται για το φαινόμενο Illumina που θα συναντήσεις μόνο στην περιοχή Lental στο Pokémon Snap. Ανακάλυψε το ένα νησί μετά το άλλο σύμφωνα με τις οδηγίες του Καθηγητή Mirror, και ξεκίνα την οικολογική έρευνά σου, ταξιδεύοντας στο hovercraft on-rails, το NEO-ONE, για να φωτογραφίσεις με ασφάλεια τα Για κάθε ερευνητική αποστολή, ο παίκτης ταξιδεύει σε ένα hovercraft on-rails, το NEO-ONE, για να φωτογραφίσει με ασφάλεια το Pokémon στο φυσικό τους περιβάλλον και να αποκαλύψεις την αλήθεια πίσω από το φαινόμενο Illumina.

Η προσφορά

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το New Pokemon Snap. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders έχετε έκπτωση -2. Κάνετε δικό σας το νέο Pokemon με κόστος 50.90€ (κανονική τιμή 52.90€).

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Mario Kart Live: Home Circuit Market24
Market24.gr

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *