Νιντεντιάτικο Πρωινό -22- Ο τελευταίος σαμουράι

Το Νιντεντιάτικο Πρωινό είναι ένα podcast για την συγκέντρωση των νέων σχετικά με την Νιντέντο που προέκυψαν μέσα στην βδομάδα. Αν δεν έχετε τον χρόνο να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση τις εξελίξεις απλά βάλτε τα ακουστικά σας και κάντε κανένα καφεδάκι είτε ακόμα και τις δουλειές σας.

Τα podcast σκέψου τα ως φωνητικά άρθρα. Οι bloggers μιλάνε σε αυτά για να καλύψουν ερωτήματα των αναγνωστών τους, για να εμπνεύσουν κόσμο, για να καλύψουν ειδησεογραφικά θέματα, για να μην γράφουν άρθρα, για να καλύπτουν μεγάλες συζητήσεις και πάει λέγοντας.

Είμαστε πλέον στο 22ο επεισόδιο του podcast.

Ετσι μόνος στέκω και γω με ένα μικρόφωνο μπροστά. Η επικαιρότητα δεν ήταν μεγάλη αλλα δεν πτοούμαστε. Ρυθμοί χαλαροί από την άπω ανατολή και συζήτηση για μια νέα σημαντική ανακοίνωση σε τίτλο που έκανε ξαφνικά η Nintendo.

Μπορείτε να το ακούσετε και μέσω του ενσωματωμένου player του Spotify

Μην παραλείψετε και το νέο project Νιντεντολογία


Μια bonus μινι-σειρά επεισοδίων. Παρέα με τον Γιώργο (Puer Aeternus) θα συζητάμε συμβολισμούς σε παιχνίδια, βγαλμένα από την ψυχολογία ή την ψυχιατρική. Για αρχή είδαμε το The Legend of Zelda (NES) και το σύνδρομο του αιώνιου παιδιού. Παρότι το podcast είναι αφιερωμένο στην Nintendo σκεφτόμαστε πιο μετά να συμπεριλάβουμε και άλλα παιχνίδια αλλά και σειρές, ταινίες…..


Στο youtube ανοίξαμε και τις κάμερες να δείτε τα μούτρα μας και το μαλλί της καραντίνας.

Παράλληλα έκανα και δύο βίντεο gameplay για το New Pokemon Snap


Που θα βρείτε το Νιντεντιάτικο Πρωινό

Διαλέξτε την πλατφόρμα που σας βολεύει, εγγραφείτε και μείνετε συντονισμένοι για αυτά που θα έρθουν…

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *