Saturday, March 2, 2024
ΝέαΠροσφορές

Xenoblade Chronicles 3: Preorder προσφορά!

Ο επόμενος μεγάλος τίτλος που αναμένουμε να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου είναι το Xenoblade Chronicles 3. Για αυτό εξασφαλίσαμε για εσάς μια Preorder προσφορά που δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Επικοινωνήσαμε με το Market24.gr που στηρίζει πάντα τα μέλη της ομάδας μας τόσο με προσφορές όσο και με Giveaway και μας δίνουν το Xenoblade Chronicles 3 απo την επίσημη τιμή των 59,99€ στην τιμή των 49,90€ Προσοχή η προσφορά ισχύει έως 6 Ιουνίου 2022!

Xenoblade Chronicles offer

Πώς θα αποκτήσετε την προσφορά

Για να λάβετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο στο ταμείο του καταστήματος. Αποκτήστε το Xenoblade Chronicles 3 τώρα!

Περισσότερα για το παιχνίδι

Το  Nintendo Direct στις 9 Φεβρουαρίου 2022, απέδειξε άλλη μια φορά οτι τα JRPGs έχουν την τιμητική τους στο αγαπημένο Nintendo Switch. Είδαμε να ανακοινώνονται τα Front Mission remake, Triangle Strategy, Live A Live remake και Chrono Cross remaster.

Τα μεγάλα νέα για το genre όμως, ήρθαν απο την πλευρά της Monolith με την ανακοίνωση του Xenoblade Chronicles 3. Οι fans της σειράς ανέμεναν λίγο διαφορετικά νέα καθώς πολλοί είχαμε πιστέψει οτι θα βλέπαμε ενα Switch Port του Χenoblade Chronicles X, κάτι που ακόμα φαντάζει πιθανό καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει για το Wii U. Λόγω και των χαμηλών πωλήσεων της κονσόλας, δεν είχε την αποδοχή που θα του άξιζε.

ΠΛΟΚΗ

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού, η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, τον Noah και τη Mio κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης ανάμεσα στα δύο έθνη Keves και Agnus, από τα οποία κατάγονται. Έξι χαρακτήρες συνολικά, με καταγωγή από τα δύο αυτά έθνη θα ξετυλίξουν μια ιστορία με κεντρικό της θέμα τη ζωή.

Ο κόσμος ονομάζεται Aionios, τηρώντας την παράδοση του franchise που δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στις ελληνικές λέξεις. Και μόνο το όνομα του κόσμου αποκαλύπτει την αέναη ύπαρξη του, κάτι που πολλοί fans πιστεύουν ότι θα σημαίνει πως το Xenoblade Chronicles 3 θα αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια της κεντρικής σειράς.

Το έθνος Keves έχει μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη και ο στρατός του αποτελείτε από μηχανές τις οποίες χειρίζονται στρατιώτες. Το Agnus από την άλλη πλευρά είναι πολύ δυνατό στο στοιχείο Ether, τη βασική κινητήρια δύναμη της μαγείας δηλαδή, που υπάρχει σε όλο το Xenoblade Universe.

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι και το Xenoblade Chronicles 3 θα βασίζεται σε έναν open world κόσμο. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του trailer είδαμε πανέμορφα τοπία και μοναδικά σχεδιασμένες τοποθεσίες, χαρακτηριστικά της έντονης φαντασίας του κεντρικού δημιουργού της σειράς, Tetsuya Takahashi.

Tetsuya Takahashi

Στο trailer εμφανίζονται επίσης και σκόρπιες εικόνες από απομεινάρια γνώριμων Τιτάνων των προηγούμενων παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, είδαμε εικόνες από τον Mechonis του Xenoblade Chronicles και Uraya του Xenoblade Chronicles 2.

Απολαύστε το Trailer του Xenoblade Chronicles 3

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!