Saturday, April 20, 2024
Νέα

Βετεράνοι του Xenoblade, Mana, Pokemon Ετοιμάζουν JRPG

Εξαιρετικά νέα για τους fans των Ιαπωνικών RPGs, αφού ένα νέο παιχνίδι με κωδική ονομασία PROJECT-TRITRI έγινε tease. Το αξιοσημείωτο σε αυτό το παιχνίδι είναι αυτοί που συνεργάστηκαν για να επιτευχθεί αυτό το project. Oι οποίοι έχουν προϊστορία σε μεγάλα franchise. Το PROJECT-TRITRI ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και στα υπόλοιπα συστήματα στο τέλος του 2022. Η ομάδα αναφέρει χαρακτηριστικά οτι σκοπός τους είναι η αναγέννηση της χρυσής εποχής 90s και των RPG στην μοντέρνα εποχή.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο studio είναι πίσω απο αυτό αλλά στο website αναφέρονται τα παρακάτω:

  • Scenario – Yuura Kubota (Bravely Default II/Octopath Traveler)
  • Character Design – Raita Kazama (Xenoblade)
  • World Design – Nobuteru Yuuki (Trials of Mana, Chrono Cross)
  • Atsuko Nishida, Tomohiro Kitakaze, and Megumi Mizutani from the Pokemon franchise
  • Helping develop the game is Three Rings Design, the studio that helped develop Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

“Follow a young man who learns that he is the chosen Warrior of Chaos. It will support solo play, as well as up to three-person multiplayer”

project-tritri

Further details surrounding PROJECT-TRITRI and its official title will appear sometime on May 26, 2022. 

πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!