Ο Toshihiro Nagoshi μιλά για τo F-Zero GX

Ο Toshihiro Nagoshi είχε απασχολήσει πρόσφατα το κοινό της Nintendo με τις αιχμηρές δηλώσεις του. Αυτή τη φορά ο διευθυντής σχεδιασμού της SEGA, σε συνέντευξη στην Red Bull France, μίλησε για την σειρά F-Zero!

Toshihiro Nagoshi F-Zero

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός του πολύ πετυχημένου Yakuza, μίλησε για το F-Zero GX που κυκλοφόρησε το 2003 στο Nintendo Gamecube. Δημιουργοί του τίτλου ήταν ο Toshihiro Nagoshi και ο Shigeru Miyamoto, ενώ ο δεύτερος ήταν δημιουργός του πρώτου F-Zero για την κονσόλα SNES.

Δηλώσεις του Toshihiro Nagoshi

Μιλώντας στην Red Bull France, o Toshihiro Nagoshi είπε πως “αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία, δε θα είχε θέμα να κάνει μια αναβίωση της σειράς”. Τόνισε μάλιστα πως θα ήθελε να κάνει ένα “απαιτητικό παιχνίδι“, από άποψη δυσκολίας. Είπε επίσης, πως αν η Nintendo θέλει ένα racing game διασκεδαστικό και προσβάσιμο για όλους έχει ήδη το Mario Kart!

Δείτε τα λόγια του Toshihiro Nagoshi όπως μεταφράζονται στα αγγλικά:

Mmm… Putting aside the odds of it happening, I must admit I have a lot of affection for F-Zero GX. If the opportunity were to present itself, I wouldn’t mind. And in that case, I’d like to make it a challenging game. I believe that if Nintendo just wants a racing game that is ‘fun and accessible’, they already have Mario Kart for that purpose.

Η σειρά F-Zero αποτελεί μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές για το Nintendo Switch. Το F-Zero GX είναι κάτι που θα ήθελαν να δουν πολλοί φίλοι των racing games. Μένει να δούμε αν τελικά το project αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Μέχρι τότε ας δούμε παρέα λίγα λεπτά gameplay από τον τίτλο όπως εκδόθηκε στο Nintendo Gamecube πριν από 17 χρόνια…

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 4100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *