Αποκτήστε ένα KIBO’s Pikachu στην Pokemon Sword/Shield

KIBO’s Pikachu

Οι εκπαιδευτές Pokemon μπορούν τώρα να πάρουν ένα ειδικό Pikachu to KIBO’s Pikachu για να γιορτάσουν την άφιξη του 2021.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την KIBO, η εταιρεία Pokemon διανέμει τώρα ένα ειδικό Pikachu σε όλους τους παίκτες Pokemon Sword / Shield σε όλο τον κόσμο! Με την ονομασία “KIBO’s Pikachu”. Αυτό το ειδικό Pikachu γνωρίζει τις κινήσεις Thunderbolt, Swift, Wish και Celebrate και κρατάει ένα Comet Shard!

Για να αποκτήσετε αυτό το Pikachu, απλώς συνδέστε το παιχνίδι σας στο Διαδίκτυο και αποκτήστε πρόσβαση στη λειτουργία Mystery Gift (εξηγείτε παρακάτω) – όπου θα πρέπει να το δείτε διαθέσιμο. Όλοι οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν αυτό το δώρο έως τις 15 Ιανουαρίου 2021 .

H εξαργύρωση γίνεται ως εξής:

  • Ξεκινάτε το παιχνίδι
  • Πατάτε Χ για να μπείτε στο μενού
  • Επιλέγεται Mystery Gift –> Get a Mystery Gift –> Get via Internet
  • Περιμένετε μέχρι να βρει τα διαθέσιμα δώρα και επιλέγετε το “KIBO’s Pikachu”
  • Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά
  • Κάνετε save και καλό παιχνίδι

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 4100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *