Friday, May 24, 2024
Νέα

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το Pokémon Expansion Pass

Ένα ακόμα stream της Nintendo πραγματοποιήθηκε σήμερα αφιερωμένο μόνο στα Pokémon, ειδικά στο Expansion Pass, και συλλέξαμε όλες τις αποκαλύψεις εδώ.

Pokemon Sword Shield Crown Tundra

Ως γνωστόν τα Pokémon Sword/Shield έχουν εμπλουτίσει το περιοχόμενό τους μέσω Expansion Pass. Χωρίζεται σε δύο μέρη, το Isle of Armor και το Crown Tundra. Κάθε ένα προσθέτει από μία περιοχή με νέες προκλήσεις και Pokémon. To Isle of Armor έχει κυκλοφορήσει ήδη από το καλοκαίρι και περιμέναμε το 2ο μέρος.

Crown Tundra

Νέα Pokémon αλλά και παλιά σε νέες εκδοχές περνάνε από την οθόνη μας σε αυτο το νέο βίντεο, καταλήγοντας στην ημερομηνία. 22 Οκτωβρίου λοιπόν θα μπορούμε να συνεχίσουμε την παριπέτειά μας στην Galar με μία νέα περιοχή. Στις 6 νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι Sword και Shield με τα αντίστοιχα expansion pass σαν bundle σε φυσική μορφή.

Το Crown Tundra όπως προδίδει το όνομά του θα πάρει μέρος σε ένα χιονισμένο και κρύο τοπίο το οποίο καλείστε να το εξερευνήσετε.

Legendary Pokemon

Όλα τα θρυλικά pokemon επιστρέφουν και μπορείτε να τα πιάσετε. Δεν θα είναι εύκολο όμως καθώς κάποια θα είναι αποκλειστικά στο Sword και κάποια στο Shield. Θα μπορείτε να τα βρείτε μέσω των Dynamax Adventures, και να τα αντιμετωπίσετε.

Pokemon Sword Shield Crown Tundra Legendary Pokemon

Galarian Slowking

Ανακοινώθηκε μία νέα εξέλιξη του Slowpoke. το Slowking. Ένα δηλητηριασμένο Shellder δαγκώνει το Slowpoke και του δίνει αντίστοιχες δυνάμεις ενώ παράλληλα εκτοξεύει την νοημοσύνη του δίνοντας ψυχικές δυνάμεις.

Pokemon Sword Shield Crown Tundra Slowking

Category: Hexpert Pokémon
Type: Poison/Psychic
Height: 1.8 m
Weight: 79.5 kg
Ability: Curious Medicine

Signature move: Eerie Spell, Psychic κίνηση με τρομερή δύναμη. Με το χτύπημα όχι μόνο κάνει ζημιά αλλα ο αντίπαλος χάνει 3 PP από την κίνηση που χρησιμοποίησε τελευταία.

Galarian Star Tournament

Ένα νέο είδος τουρνουά έρχεται. Πρόκειται για μάχες 2vs2 μεταξύ εκπαιδευτών που συναντήσατε στο παιχνίδι. Ανάλογα το ζευγάρι που θα διαλέξετε ίσως ανακαλύψετε μία νέα πλευρά των χαρακτήρων. Το τουρνουά διεξάγεται στην πόλη Wyndon και θα είναι προσβάσιμο αφού προχωρήσετε αρκετά στο Crown Tundra.

Pokemon Sword Shield Crown Tundra

Και δώρο ο Pikachu!

Για τον εορτασμό του νέου expansion ξεκινάει ένα νέο promo με τον Pikachu. Συγκεκριμένα πρόκειτε για τον Pikachu του Ash ο οποίος φοράει καπέλο και έρχεται με 8 διαφορετικά καπέλα. Η εταιρία έδωσε τον πρώτο κωδικό και σιγα σιγα θα αποκαλύπτει και άλλους μέχρι να αποκτήσετε και τα 8 pikachu.

Ο πρώτος κωδικός είναι P1KACHUGET. H εξαργύρωση γίνεται ως εξής:

  • Ξεκινάτε το παιχνίδι
  • Πατάτε Χ να μπείτε στο μενού και επιλέγεται Mystery Gift –> Get a Mystery Gift –> Get with Code/Password
  • Συμπληρώνετε τον κωδικό
  • Περιμένετε μεχρι να ολοκληρωθεί
  • Κάνετε save και καλο παιχνίδι
Pokemon Sword Shield Crown Tundra

Δεν είναι τα μόνα δώρα. Μαζί, σαν purchase bonus, δίνονται 100 pokeball και στολές Pikachu και Eevee. H εξαργύρωση γίνεται Mystery Gift–>Get a Mystery Gift–>Get with Code/Password και βάχετε τον κωδικό που θα σας δοθεί με την αγορά του expansion pass.

Pokemon GO–>Pokemon Home

Όπως ήδη ανακοινώθηκε το Pokémon Go, το δημοφιλές mobile game θα συνδεθεί κάποια στιγμή με το Pokémon Home και αποτι ενημερωθήκαμε θα είναι εντός του έτους. Αυτό είναι σημαντικό καθώς ότι Pokémon πιάσατε θα μπορείτε να τα μεταφέρετε στο Pokémon Home και κάτ’επέκταση στις Sword/Shield.

Το Pokemon GO έχει ένα αποκλειστικό pokemon, το Meltan και την εξέλιξή του το Melmetal. Δεν είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσεις αλλά you gotta catch em all!

Με την μεταφορά του πρώτου σας Pokémon από το Pokémon GO στο Pokémon Home όχι μόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να πιάσετε ένα Meltan στο GO αλλά θα σας δώσει δώρο στο Home ένα Melmetal με δυνατότητα gigantamaxing.

Pokemon Sword Shield Crown Tundra Gigantamax Melmetal

Type: Steel
Height: 25+ m
Weight: ???.? kg
Ability: Iron Fist, G-Max Meltdown

Έκπληξη?

Στο τέλος μας έδωσε η παρουσίαση ένα μουσικό βίντεο σε συνεργασία με μία μπάντα και πλάνα από το Pokémon. Πρωταγωνιστούν χαρακτήρες και Pokémon από όλες τις εκδόσεις και έτη του παιχνιδιού ενώ τα πλάνα έχουν μία ρετρό όψη.

Απολαύστε την συνολική παρουσίαση και υπομονή άλλον έναν μήνα. Περιμένουμε να πιάσουμε το expansion στα χέρια μας να δούμε αν το δεύτερο μεγαλύτερο franchise στα βιντεοπαιχνίδια και έμπνευση σε πολλούς τίτλους, το αξίζει. Μην ξεχνάτε ότι η κάθε έκδοση έχει και το δικό του pass.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!