Οδηγός Animal Crossing: Τα χρώματα των μπαλονιών

Ενώ παίζετε το Animal Crossing: New Horizons βρίσκετε περιστασιακά, εναέρια μπαλόνια που φέρουν δώρα.

yellow balloon

Για να λάβετε τα δώρα, θα χρειαστείτε μία σφεντόνα για να τα κατεβάσετε. Συνήθως μπορείτε να αποκτήσετε μία από το κατάστημα στη σκηνή του Timmy, ακόμη και πριν ανοίξει το Nook’s Cranny. Μπορείτε επίσης να τις δημιουργήσετε μόλις παρακολουθήσετε το μάθημα DIY του Tom Nook μέσα στις πρώτες μέρες από τη μετάβαση στο νησί.

Για να βρείτε μπαλόνια, θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά τον ήχο του ανέμου. Όσο πιο δυνατός είναι, τόσο πιο κοντά βρίσκεστε σε ένα μπαλόνι. Χρησιμοποιήστε το δεξί αναλογικό σας μοχλό για να γείρετε την κάμερα ώστε να σας βοηθήσει να κοιτάξετε γύρω. Μόλις είστε ακριβώς κάτω από το μπαλόνι, πατήστε A για να ενεργοποιήσετε το σφεντόνα σας. Μόλις χτυπήσει το μπαλόνι, θα σκάσει κάτω και ένα δώρο θα πέσει στο έδαφος.

Προσέξτε να μην σκάσετε τα μπαλόνια πάνω από το νερό γιατί θα χάσετε το δώρο. Υπάρχει ένα επίτευγμα Nook Mileage για να το κάνετε αυτό μία φορά, οπότε ίσως αξίζει να αφήσετε να συμβεί μόνο μία φορά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, (από τις 5 π.μ. έως τις 6 μ.μ.) τα μπαλόνια θα εμφανιστούν από τη μία πλευρά της παραλίας σας. Τη νύχτα, (από τις 6 μ.μ. έως τις 5 π.μ.) τα μπαλόνια θα εμφανιστούν από την άλλη πλευρά.

Τι υποστηρίζουν οι παίκτες;

Όλα τα μπαλόνια φέρουν μια τυχαία ποικιλία αντικειμένων μέσα, αν και ορισμένα χρώματα είναι πιο πιθανό να φέρουν ορισμένα πράγματα. Με βάση τις δοκιμές μας, καθώς και αναφορές από άλλους, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι τα ακόλουθα χρώματα ρίχνουν αυτά τα πράγματα πιο συχνά:

  • Κίτρινα μπαλόνια: Bells
  • Μπλέ μπαλόνια: υλικά χειροτεχνίας (πηλό, ψήγματα σιδήρου κ.λπ.)
  • Πράσινα μπαλόνια: ρούχα
  • Κόκκινα μπαλόνια: συνταγές χειροτεχνίας ( DIY Recipes ) και έπιπλα

Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές και δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα που να επιβεβαιώνουν ποια κόκκινα και πράσινα μπαλόνια πέφτουν περισσότερο. Αλλά τα πράσινα μπαλόνια στρέφονται προς τα ρούχα. Μερικοί παίκτες ανέφεραν ότι τα κόκκινα μπαλόνια περιέχουν συνταγές DIY περισσότερο από άλλα. Αλλά δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε.

Κατά τη διάρκεια ορισμένων ειδικών εκδηλώσεων, όπως το Bunny Day Event, ειδικά χρωματιστά μπαλόνια θα πετάξουν γύρω από το νησί σας με ειδικά αντικείμενα και συνταγές.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

Διαβάστε: Οδηγός Animal Crossing: Πειρατής Gulliver

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *