Ανακοινώθηκε η δεύτερη έκθεση indie παιχνιδιών

Indie Live Expo 2

Ανακοινώθηκε η δεύτερη online έκθεση indie παιχνιδιών όπου θα παρουσιαστούν οι νέες κυκλοφορίες και πρότζεκτ που δουλεύονται.

Πριν τέσσερις μήνες διεξήχθει η πρώτη έκθεση με 7.3 εκατομμύρια θεατές. Εκεί πρωτοεμφανίστηκε και το αγαπημένο μου Chinese Parents.

Στις 7 Νοεμβρίου επιστρέφει με πάνω από 150 παιχνίδια, αρκετά από αυτά θα παρουσιαστούν για πρώτη φορα σε αυτή την εκδήλωση. Επιπλέον θα ανακοινώσει και τους νικητές των βραβείων της.

Πρόγραμμα:

– INDIE Live Premiere
Introducing specially selected indie game title announcements and the latest info, such as updates and release dates. At the previous event, titles such as Craftopia and Nimbus INFINITY were announced, creating a large amount of buzz.

– INDIE Waves
Introducing over 150 indie titles entered from around the world.

– INDIE Live Expo Awards
Announcement and presentation of awards to be given to especially amazing indie titles selected via public vote and our selection committee.
Special Awards Page: https://indie.live-expo.games/en/awards/
*Nominees will be announced shortly, after which voting will begin.

– Indie Studios Around the World
Masatoshi Tokuoka offers commentary on the indie market of various countries throughout the world. For this second installment, he will be focusing on Sweden.

– Live Performance
Once again, popular drummer Dainashi is back for another awesome drum performance.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε να ειδοποιηθείτε για την έναρξη της εκδήλωσης και να την παρακολουθήσετε σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες:

YouTube / Twitter / Twitch

Φυσικά θα σας ενημερώσουμε για τις ανακοινώσεις που αφορούν το Switch.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *