Wednesday, April 17, 2024
Νέα

Τα μεγαλύτερα, σε ώρες, Single Player Campaigns του Switch

nintendo games

Οσες ώρες και να ξοδεύουν οι παίκτες στα online παιχνιδια, όσο ανταγωνισμό και αν έχουν η αλήθεια είναι μία. Το single player ειναι η βάση του gaming και χωρις αυτο δεν γίνεται. Παιχνίδια με βαριά ιστορία, πολλούς μηχανισμούς, παραμετροποίηση πάντα θα είναι επιτυχημένα στις πλατφόρμες. Θα δούμε Τα μεγαλύτερα, σε ώρες, Single Player Campaigns του Switch αρχίζοντας από τα αγαπημένα μου.

The Witcher 3: Wild Hunt

Περιγραφή

Είστε ο Geralt της Rivia, ένας μισθωμένος φονιάς τεράτων. Έχετε στη διάθεσή σας κάθε εργαλείο: Κοφτερά σπαθιά, θανατηφόρα μείγματα, αόρατα βέλη και πανίσχυρη μαγεία. Μπροστά σας στέκεται μια ταλαιπωρημένη από πολέμους ήπειρος, που μαστίζεται από τέρατα. Και η αποστολή σας; Να εντοπίσετε το Child of Prophecy, ένα ζωντανό όπλο που μπορεί να αλλάξει τη μορφή του κόσμου.

Διάρκεια

Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει κανείς για μεγάλα παιχνίδια και να μην έρθει αυτός ο τίτλος πρώτος στο μυαλό σας. Η κεντρική ιστορία κρατάει κά που στις 50-100 ώρες ανάλογα πόσο θα ασχοληθείτε με τα side quest. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τα δύο expansion αγγίζει άνετα τις 120-170 ώρες. Υπάρχουν κάποιοι hard core gamers που έπιασαν τις 2000 ώρες αλλά ας δουμε και τίποτα άλλο.

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

Περιγραφή

Με πρωτόγνωρη ελευθερία και αίσθηση μεγαλοπρέπειας, μπαίνεις για ακόμη μια φορά στον ρόλο του Link, με την δυνατότητα να εξερευνήσεις την Hyrule με τον δικό σου ρυθμό και τρόπο. Περισσότερα από 100 Shrines of Trials βρίσκονται σκορπισμένα στον κόσμο, και για να τα ανακαλύψεις όλα, θα πρέπει να σκαρφαλώσεις σε βουνοκορφές και πύργους, να περπατήσεις σε αχανή δάση, και να φτάσεις έως εκεί που βλέπει το μάτι σου.

Γρίφοι και δύσκολες μάχες σε περιμένουν σε κάθε γωνιά της όμορφης Hyrule, κι ο εξοπλισμός που αποκτάς από τα Shrines of Trials είναι υψίστης σημασίας, όμως συγκεντρώνοντας υλικά από εχθρούς, ζώα ή και τη φύση, μπορείς να δημιουργήσεις νέες στολές, όπλα και εργαλεία για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις: παγωμένα περιβάλλοντα απαιτούν ζεστό ρουχισμό, ενώ ορισμένα ρούχα μπορούν να σε κάνουν αθόρυβο ώστε να γλυτώνεις ευκολότερα από μάχες. Ετοιμάσου για μια ολοκαίνουργια εμπειρία The Legend of Zelda.

Διάρκεια

Όταν κυκλοφόρησε η κονσόλα είχε πακέτο αυτό το παιχνίδι. Και φρόντισε να μας κρατήσει απασχολημένους για καιρό. Χρειάζονται περίπου 60 ώρες να νικήσεις τον Gannon. Μαζί με τα expansion του αυτός ο χρόνος μπορεί να διπλασιαστεί. Η ομορφιά του παιχνιδιού όμως βρίσκεται στην εξερεύνηση. Αν θες να ψάξεις όλα τα shrine, koroks, και ότι άλλο κρύβει ο τίτλος, περνάς άνετα τις 150 ώρες.

Fire Emblem: Three Houses

Περιγραφή

To Fire Emblem: Three Houses λαμβάνει χώρα στο Fódlan, όπου μια εκκλησία ασκεί μεγάλη δύναμη πάνω στη γη και τους ανθρώπους της. Ως ο βασικός χαρακτήρας, πρέπει όχι μόνο να παλέψεις στο πεδίο της μάχης, αλλά και να κινηθείς ελεύθερα, ώστε να αλληλεπιδράσεις με άλλους χαρακτήρες για να δημιουργήσεις σχέσεις και να συγκεντρώσεις πληροφορίες που θα σου χρειαστούν.
Ποιον οίκο θα επιλέξεις; Οι μαύροι αετοί, τα μπλε λιοντάρια, τα χρυσά ελάφια. Τρεις ευγενείς οίκοι που ανήκουν στην ακαδημία αξιωματικών, ένα ελίτ εκπαιδευτήριο που εξοικειώνει τους μαθητές με τα όπλα, τη χρήση της μαγείας και τις ειδικές ικανότητες που διαθέτουν. Ως καθηγητής, εσυ θα πρέπει να επιλέξεις έναν από τους οίκους για να οδηγήσεις τους σπουδαστές σου σε μάχες που η κατάληξη είναι μια, ζωή ή θάνατος.

Διάρκεια

Προσωπικά αγαπημένος μου τίτλος και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια της πλατφόρμας. Μου πήρε 40-50 ώρες να τελειώσω το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι έχει 3 οίκους να συμμετάσχεις και ο καθένας σου δείχνει την ιστορία από την πλευρά του. Συνολικά ο τίτλος μόνος του αγγίζει εύκολα τις 120 ώρες και υπάρχει και expansion που δίνει άλλες 10.

Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age

dragon quest announcements 2021 35th anniversary

Περιγραφή

Στο Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, ακολουθείτε έναν νεαρό που πρόκειται να συμμετάσχει στην τελετή ενηλικίωσης των νέων του χωριού, και ταξιδεύει σε μια Sacred Stone μαζί με τον παιδικό του φίλο. Μετά από μια σειρά απροσδόκητων γεγονότων, μαθαίνει ότι είναι η μετενσάρκωση ενός θρυλικού ήρωα από μια ξεχασμένη εποχή. Ο νεαρός ήρωας μπαίνει σε έναν άγνωστο κόσμο, σε ένα ταξίδι για να ξεδιπλώσει το μυστήριο του παρελθόντος του… αλλά το καλωσόρισμα που λαμβάνει δεν είναι πολύ ζεστό. Με την αποκάλυψη της ταυτότητάς του στο βασιλιά, ο ήρωας χαρακτηρίζεται ως “The Darkspawn” και βρίσκεται κυνηγημένος από έναν αμείλικτο στρατό.

Φεύγοντας από τους διώκτες του, ο ήρωας δημιουργεί μια ομάδα από τολμηρούς τυχοδιώκτες που πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα, είναι ο αναγεννημένος The Luminary. Ο ήρωας και οι σύντροφοί του ξεκινούν μια αναζήτηση που θα τους μεταφέρει μέσα από ηπείρους και τεράστιους ωκεανούς, καθώς μαθαίνουν για μια δυσοίωνη απειλή που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Διάρκεια

Ένας ακόμα τίτλος που ευχαριστήθηκα πολύ. Μου πήρε γυρω στις 90 ώρες μέχρι να το τερματίσω. Υπήρχαν ακόμα πράγματα να κάνω. Θεωρώ ότι έχει περιθώριο για 20-30 ώρες ακόμη.

Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2

Περιγραφή

Εξερευνήστε έναν ατελείωτο ωκεανό από σύννεφα, όπου τα τελευταία απομεινάρια του πολιτισμού κατοικούν στις πλάτες κολοσσιαίων τεράτων που ονομάζονται Titans. Ζήστε την ιστορία του Rex και της φίλης του της Pyra, μιας μυστηριώδους οντότητας γνωστής ως ‘Blade’ που του προσφέρει τρομερή δύναμη. Μαζί, αναζητούν το χαμένο Elysium από όπου κατάγεται η Pyra, τον απόλυτο παράδεισο ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Διάρκεια

Ένα όμορφο παιχνίδι με πλούσια ιστορία και περίεργους μηχανισμούς. Μπορείς να το τερματίσεις στις 70 ώρες με άλλες 30 ώρες εξτρα υλικό. αν θές να το πας 100% τότε φτάνει τις 250. Υπάρχει και το Torna που υπάρχει στο expansion pass αλλά και ώς αυτόνομο παιχνίδι. Η ιστορία του προηγείτε του βασικού παιχνιδιού και δίνει και 30-40 ώρες επιπλέον υλικό.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Περιγραφή

Το επικό παιχνίδι Xenoblade Chronicle, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 στο Wii, επιστρέφει για να ξαναγεννηθεί στο Nintendo Switch ως Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Το παιχνίδι, το οποίο καταγράφει τις περιπέτειες των Shulk και Fiora είναι εδώ.
Ένα παιχνίδι Action/RPG που σε βυθίζει σε μία πραγματικότητα επιβίωσης με πλάσματα διαφορετικά και αλλόκοτα. Μάχες, ανακάλυψη στοιχείων μιας νέας ζωής και καινούργια μέρη και τοπία θα ταξιδέψουν μπροστά σου με εσένα πρωταγωνιστή.

Διάρκεια

Και η πρώτη περιπέτεια της σειράς είναι επίσης ένα όμορφο παιχνίδι. Η ολοκλήρωση της ιστορίας θέλει να αφιερώσετε 80 ώρες και άλλες 50 για το 100%. Η Monolith soft έκανε πολύ καλή δουλειά στους τίτλους της.

Octopath Traveler

Περιγραφή

Οκτώ ταξιδιώτες. Οκτώ ιστορίες. Εξερευνήστε έναν κόσμο φαντασίας στο Octopath Traveler, ένα συναρπαστικό παιχνίδι ρόλων για το Nintendo Switch. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετική ιστορία, νέα οπτική στις μάχες και ειδικές ικανότητες για τις περιπέτειες. Πειραματιστείτε με αυτές τις μοναδικές ικανότητες για να νικήσετε εχθρούς, να ολοκληρώσετε παράπλευρες αποστολές και να επηρεάσετε τον κόσμο γύρω σας.

Διάρκεια

Θέλετε τουλάχιστον 60 ώρες και μπορεί να φτάσει και τις 100.

Animal Crossing: New Horizons

Περιγραφή

Αν η μοντέρνα ζωή σας έχει εξοντώσει, ο Tom Nook σας έχει μια νέα πρόταση που θα λατρέψετε: το Deserted Island Getaway Package! Σίγουρα, έχετε συναντήσει και άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, έχετε περάσει υπέροχα στην πόλη, και έχετε κάνει και κοινωφελή εργασία. Αλλά βαθιά μέσα σας θέλατε πάντα… ελευθερία. Ίσως ένας μακρύς περίπατος στην παραλία ενός ερημικού νησιού, όπου η αγνή και πλούσια φύση σας περιμένει, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε.

Ήρεμη δημιουργικότητα και διασκέδαση σας περιμένουν καθώς φτιάχνετε τη νέα σας ζωή όπως ακριβώς τη θέλετε. Συλλέξτε αντικείμενα και φτιάξτε ότι χρειάζεστε, από είδη πολυτελείας μέχρι χρήσιμα εργαλεία. Δοκιμάστε την κηπουρική ενώ αλληλεπιδράτε με λουλούδια και δέντρα με νέους τρόπους. Δημιουργήστε ένα αγρόκτημα όπου οι κανόνες δεν ισχύουν. Κάντε φίλους με τους νεοαφιχθέντες, χαρείτε τις εποχές, πηδήξτε με κοντάρι πάνω από ποτάμια ενώ εξερευνείτε, και πολλά άλλα!

Διάρκεια

Τι να πεις για έναν τίτλο που σάρωσε στις πωλήσεις? Είναι και επίσημα η μασκότ της καραντίνας. Το παιχνίδι ουσιαστικά δεν έχει τέλος. Το όριο είναι η φαντασία σου. Χρειάζονται 60 ώρες μέχρι να δεις τον K.K. Slider να έρθει στο νησί σου. Αν θέλεις να τα δεις όλα οι 300 ώρες είναι πολύ εύκολος στόχος. Η εταιρία τροφοδοτεί τους παίκτες συνεχώς με νέο υλικο για να μην βαρεθούμε.

Monster Hunter Generations Ultimate

 Monster Hunter Generations Ultimate

Περιγραφή

Το Monster Hunter Generations Ultimate είναι η συνέχεια του Monster Hunter Generations και σηματοδοτεί το ντεμπούτο της σειράς Monster Hunter στο Nintendo Switch ως αποκλειστικό. Οι κυνηγοί μπορούν να κάνουν έναν μεγάλο κατάλογο μοναδικών τεράτων. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός γενναίου κυνηγού που προκαλεί τα μεγαλύτερα από τα θηρία, που αποφέρουν πολύτιμους πόρους για τη δημιουργία μοναδικών όπλων και εξοπλισμού.

Διάρκεια

Η σειρά Monster Hunter γενικά προσφέρει μεγάλους τίτλους. Στον συγκεκριμένο για να ολοκληρώσεις την ιστορία χρειάζεστε 80 ώρες. Για να τον γευτείτε πλήρως όμως μπορεί να φτάσετε ως και 450!

Disgaea 5

Disgaea 5

Περιγραφή

Οι Netherworlds απειλούνται από τον στρατό δισεκατομμυρίων που έχει αναπτύξει ο αυτοκράτορας Void Dark. Φημολογείται ότι 10 δισεκατομμύρια από τα δαιμονικά πλάσματα σπέρνουν τον θάνατο και την καταστροφή στους Netherworlds, και δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά ελπίδα αποτελεσματικής αντεπίθεσης. Όμως, κάθε Netherworld έχει τον δικό του Overlord για να τον φυλάει και να τον αναπτύσσει, ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα τους. Όταν πολλοί Overlords συνδυάζουν τους στρατούς τους για να σταθούν κόντρα στον Void Dark, η μάχη φαίνεται να γίνεται σε ίσο έδαφος.

Διάρκεια

Η σειρά Disgaea γενικά βγάζει μεγάλους σε διάρκεια τίτλους. Η πέμπτη προσπάθεια της σειράς το πήγε παρακάτω. Οι χαρακτήρες ανεβαίνουν σε μεγάλα level συγκριτικά με άλλα παιχνίδια. Άμα θέλετε να ανεβάσετε όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες στο τέρμα ετοιμαστείτε για πάνω από 200 ώρες καθαρού λιωσίματος.

Stardew Valley

Περιγραφή

Έχεις κληρονομήσει ένα οικόπεδο του παππού σου, στο Stardew Valley! Πλέον, πρέπει να μάθεις να ζεις από τη γη και να μετατρέψεις μια δεντρόφυτη περιοχή σε μια πραγματική φάρμα, όμως δεν θα είναι εύκολο. Από τότε που η Joja Corporation ήρθε στη πόλη, οι παλιοί τρόποι ζωής έχουν εξαφανιστεί. Στο κέντρο της κοινότητας επικρατεί το χάος! Η κοιλάδα όμως δείχνει να έχει ευκαιρίες… Με λίγη προσπάθεια και αφοσίωση θα μπορούσες να είσαι εσύ αυτός που θα αναδείξεις το μεγαλείο του Stardew Valley!

Γίνε μέλος της τοπικής κοινότητας, όπου υπάρχουν πάνω από 30 κάτοικοι στο Stardew Valley, διαφορετικής ηλικίας και με το δικό του καθημερινό πρόγραμμα ο καθένας. Με τη βοήθεια των δυνάμεων της Jοja Corporation, μεταμόρφωσε την παλιά κοινότητα και φέρε νέα ζωή στη κοιλάδα!

Διάρκεια

Πάντα υπάρχει κάτι να κάνετε σ’αυτό το παιχνίδι. Θέλετε 50 ώρες το λιγότερο και μπορείτε να τις φτάσετε στις 150 προκειμένου να ανακαλύψετε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!