Tuesday, July 23, 2024
Reviews

Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition UNBOXING

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο Xenoblade Chronicles 2 Collector’s Edition.

Εκ πρώτης όψεως το πακέτο ξεχωρίζει σε μέγεθος, και η ποιότητα των εκτυπώσεων είναι φανταστική, τα χρώματα είναι ζωντανά και η λεπτομέρεια στα σχέδια εντυπωσιακή.

Μόλις το γυρίσουμε από την άλλη πλευρά μας περιμένει ένα εντυπωσιακό χρυσό χρώμα που πραγματικά κλέβει την παράσταση, αλλά ας το ανοίξουμε να δούμε τι κρύβει μέσα του.

Στο εσωτερικό θα βρούμε έναν μηχανισμό ανοίγματος αρκετά ιδιαίτερο όπου για να φτάσουμε στο Art Book θα πρέπει πρώτα να επεκτείνουμε και τις δυο πλευρές του κουτιού κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο το αρχικό μέγεθος.

Στο εξώφυλλο του Art Book μπορείς στην πραγματικότητα να αισθανθείς, που αρχίζει που τελειώνει το κάθε σχέδιο, αφού η επιφάνεια του είναι ανάγλυφη. To Art Book αποτελείτε από 220 σελίδες με εικονογραφήσεις από τον κόσμο του Elysium, και εδώ η ποιότητα των εικόνων είναι βέβαια αψεγάδιαστη, όπως ακριβώς είχαμε αναφέρει και για το εξωτερικό περίβλημα της έκδοσης και δεν σου δίνει καθόλου την αίσθηση του φθηνού ή του πρόχειρου αλλά πολύ περισσότερο την αίσθηση ενός βιβλίου κάποιας γνωστής gallery.

Κάτω ακριβώς από το Art Book και αφαιρώντας με ευκολία το προστατευτικό μαύρο χαρτόνι, θα βρούμε την κλασική θήκη του παιχνιδιού. Περιέχει την κάρτα, η οποία είναι ακριβώς ίδια με την κλασική θήκη που πωλείται και η απλή έκδοση χωρίς όμως να έχει το ενοχλητικό σήμα για τους περιορισμούς ηλικίας, που θα χαλούσε την υπέροχη εικονογράφηση. Δίπλα της θα δούμε την μεταλλική θήκη, επίσης άριστης ποιότητας, και αντάξιας των προσδοκιών που μας έχει δώσει μέχρι στιγμής το όλο πακέτο.

Ως τελευταία έκπληξη μόλις αφαιρέσουμε τις δύο θήκες θα βρούμε ένα CD με 13 συνθέσεις. Δεν φτάνουν βέβαια σε καμία περίπτωση τον συνολικό αριθμό των συνθέσεων που θα ακούσουμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που ξεπερνούν τις 100 αλλά είναι ένα καλό δείγμα του τι θα ”χαϊδέψει” τα αυτιά μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είναι πολύ λίγα τα 13 κομμάτια αλλά για να είμαστε δίκαιοι τόσα χωράει έτσι και αλλιώς ένα Audio CD.
Για το παιχνίδι έχοντας ολοκληρώσει μόλις το πρώτο κεφάλαιο μπορώ να πω ότι είναι χαοτικό με την καλή έννοια πάντα, έχει γίνει απίστευτη δουλεία σε όλα τα επίπεδα μουσική, γραφικά, ιστορία, κόσμος, έπιασα τον εαυτό μου να χαλαρώνει στον καναπέ να αφήνει το pro controller και να χαζεύει τις ταινίες του παιχνιδιού σαν να έβλεπε κάποια πραγματική ταινία. Μάλιστα υπήρξε στιγμή που αναρωτήθηκα αν υπάρχει και σε Anime (κάτι που πιστεύω ότι σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να γίνει). To μόνο που πραγματικά δεν σε αφήνει να αφεθείς και να χαθείς μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού είναι ο εξαιρετικά πολύπλοκος μηχανισμός μάχης αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα γίνει και αυτό.

Διαβάστε περισσότερα, ενημερωθείτε, και ελάτε να οργανωθούμε στη μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα για Nintendo Switch στους παρακάτω συνδέσμους:

Web Site: Nintenders.gr

Facebook Page: Nintenders.gr

Facebook Group: Nintendo Switch GR

Instagram: Nintenders.gr

Facebook Αγγελίες: Nintendo Switch GR

Επίσης, στο Group μας θα βρείτε πληροφορίες και για το κανάλι μας στο Discord

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!