Friday, April 26, 2024
Νέα

Το Animal Crossing: New Horizons ξεπέρασε τις 5.000.000 πωλήσεις στην Ιαπωνία

Το Animal Crossing New Horizons είναι ένα παιχνίδι φαινόμενο καθώς μέσα σε μόλις, λίγο χρονικό διάστημα, έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως. Πρόσφατα μάλιστα, δείχνει τη συνεχή υποστήριξη του παιχνιδιού η Nintendo, με την κυκλοφορία του νέου καλοκαιρινού μεγάλου update.

Το παιχνίδι τα πηγαίνει εξαιρετικά και στην Ιαπωνία συγκεκριμένα. Την περασμένη εβδομάδα έφτασε σχεδόν τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις. Σήμερα, το περιοδικό Famitsu ωστόσο, δημοσίευσε πως το παιχνίδι ξεπέρασε επίσημα τις 5.000.000 πωλήσεις μόνο στην Ιαπωνία.

Μιλάμε για ένα εξαιρετικά μεγάλο νούμερο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Κατ’ αρχάς, στο Switch είναι ήδη ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιαπωνία. Το δεύτερο μάλιστα παιχνίδι σε πωλήσεις, το Smash Bros Ultimate, δεν έχει ξεπεράσει ούτε τα 4 εκατομμύρια, 3.725.316 πωλήσεις για την ακρίβεια. Είναι ήδη στη λίστα με τα 10 παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Ιαπωνία.

Όσο για το Nintendo Switch, το Famitsu εκτιμά ότι έχει πουλήσει ήδη 14.050.313 μόνο στην Ιαπωνία. Έχει ξεπεράσει ήδη PS3, PS4, Wii και έχει μπει στις 10 κονσόλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ιαπωνία. Εδώ η πλήρης λίστα.

Πηγή 1, Πηγή 2

Αφήστε ένα σχόλιο!