Animal Crossing: Βασικές συμβουλές για αρχάριους-Μέρος 2ο

Αναζητήστε τους επισκέπτες του νησιού σας και λάβετε δώρα έκπληξη

Εκτός από τον Nook, τους ανιψιούς του και μερικούς συγκατοίκους, θα έρθουν επισκέπτες που θα σας προσφέρουν απλές αποστολές. Αξίζει να τους αναζητάτε τακτικά καθώς σας ανταμείβουν πάντα με αντικείμενα για το σπίτι ή με ρούχα. Πρέπει να μιλάτε συχνά με τους γείτονές σας γιατί μερικές φορές έχουν και αντικείμενα για εσάς.

Gift box tied to a balloon

Επίσης φτάνουν κάθε μέρα, πολλά αεροπορικά πακέτα με μπαλόνια. Πρέπει να ακούσετε τον ήχο του ανέμου γιατί υποδηλώνει ότι ένα κουτί δώρου δεμένο σε ένα μπαλόνι βρίσκεται κάπου κοντά. Χρειάζεστε μια σφεντόνα για να σκάσετε το μπαλόνι και να στείλετε το πακέτο που πέφτει στη γη. Μία σημαντική προειδοποίηση: μην σκάσετε το μπαλόνι πάνω από το νερό γιατί το πακέτο σας θα βυθιστεί. Αν και παίρνετε την ανταμοιβή Nook Miles για αυτό αλλά μόνο την πρώτη φορά που θα συμβεί.

Επισκεφθείτε άλλα νησιά χρησιμοποιώντας το Nook Miles Ticket

Oρισμένοι πόροι παραμένουν δυσεύρετοι στο δικό σας νησί. Ωστόσο, μπορείτε να ταξιδέψετε σε άλλα νησιά, που δημιουργούνται τυχαία από το παιχνίδι για να βρείτε αντικείμενα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανταλλάξετε 2.000 Nook Miles για ένα εισιτήριο και να κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο. Εκεί, ζητήστε να επισκεφθείτε ένα άλλο νησί χρησιμοποιώντας το εισιτήριο Miles. Θα μεταφερθείτε σε ένα παρόμοιο νησί με το δικό σας, αν και είναι πιθανό να έχει διαφορετικό μέγεθος και διάταξη. Εκεί μπορείτε να μαζέψετε νέους πόρους που μπορεί να μην έχετε από μόνοι σας .

Mystery island

Δεν υπάρχει χρονικό όριο παραμονής και παρέχεται ένας στοιχειώδης πάγκος χειροτεχνίας σε περίπτωση που σπάσετε όλα τα εργαλεία σας. Σας συμβουλεύουμε να καθαρίσετε τις τσέπες σας από οτιδήποτε δεν χρειάζεται πριν ταξιδέψετε, καθώς πιθανότατα θα θέλετε να τις γεμίσετε με νέα έντομα ή ψάρια.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει πολλά φρούτα από τα δέντρα εκεί, καθώς είναι πιθανό να είναι διαφορετικά από αυτά που έχετε στη διάθεσή σας στην αρχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να επιστρέψετε στο ίδιο νησί δύο φορές, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφήσετε τίποτα σημαντικό εκεί.

Φυτέψτε φρούτα που βρίσκετε ή λαμβάνετε

Ένας από τους λόγους για να εξασφαλίσετε όταν μαζεύετε όσο το δυνατόν περισσότερα φρούτα σε άλλα νησιά είναι ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μεγαλώσετε μόνοι σας συγκεκριμένα δέντρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να καλλιεργήσετε φοίνικες γεμάτους καρύδες στην παραλία σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκάψετε μια τρύπα, να φυτέψετε έναν από τους τύπους φρούτων που έχετε συγκεντρώσει και σε τρεις ή περισσότερες μέρες αργότερα θα δείτε ένα νέο, πλήρως αναπτυγμένο δέντρο.

Palm trees

Στη συνέχεια, μπορείτε πάντα να μαζέψετε τα φρούτα από αυτά τα νέα δέντρα και να φυτέψετε αλλού στο νησί. Αν θέλετε να έχετε περισσότερα από αυτά.

Μην αφήνετε καμία πέτρα και να τρώτε φρούτα για να γίνετε πιο δυνατοί

Μερικές φορές, πόροι και ανατριχιαστικές ανιχνεύσεις βρίσκονται στα πιο περίεργα μέρη. Οι σαρανταποδαρούσες, για παράδειγμα, θα εμφανιστούν μόνο αν χτυπήσετε ένα βράχο με το τσεκούρι σας. Και, άλλες φορές, μπορεί να εκπλαγείτε από αυτό που εμφανίζεται στο τέλος της πετονιάς σας. Μπότα, ας πούμε, ή κονσερβοκούτι! Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια Animal Crossing, ακόμη και σκουπίδια όπως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χειροτεχνία. Για αυτό μην πετάτε τίποτα. Επίσης όταν τρώτε φρούτα μπορείτε να μετακινήσετε δέντρα με το φτυάρι σας ή να σπάσετε πέτρες με το τσεκούρι σας.

Προσέξτε τις αράχνες και τις σφήκες

Δεν είναι όλα στο νησί σας χαριτωμένα και φιλικά. Αν κουνήσετε πολλά δέντρα ίσως να χαλαρώσετε μια φωλιά από σφήκες. Αυτό συνεπάγεται ένα άσχημο τσίμπημα και μια χειροτεχνία για να δημιουργήσετε φάρμακα που θα σας κάνουν καλύτερα. Εάν δεν έχετε τον χρόνο να φτιάξετε το φάρμακο μπορείτε να μιλήσετε σε έναν συγκάτοικο σας ώστε να σας δώσει ένα.

Επίσης, μπορεί να διασκεδάζετε με ταραντούλες που σας επισκέπτονται το βράδυ, αλλά αν σας πλησιάσουν αρκεί ένα μόνο τσίμπημα για να σας προκαλέσουν άσχημο σοκ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόχη σας κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων και αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε.

Διαβάστε: Animal Crossing: Βασικές συμβουλές για αρχάριους-Μέρος 1ο

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 4600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα

Πηγή

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *