Animal Crossing: Βασικές συμβουλές για αρχάριους-Μέρος 1ο

Επιλέξτε τον αρχικό σας χάρτη με σοφία

Nook’s Cranny

Όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά το Animal Crossing, θα σας δοθεί μια επιλογή ανάμεσα σε 4 χάρτες νησιών. Αυτοί δημιουργούνται τυχαία από το παιχνίδι. Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει η εμφάνιση οποιουδήποτε από αυτούς, μπορείτε να κλείσετε το παιχνίδι. Να επανεκκινήσετε και να δείτε εάν υπάρχουν διαφορετικές επιλογές.

Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα χάρτη νησιού με τουλάχιστον ένα μεγάλο, ανοιχτό χώρο δίπλα στη θάλασσα. Ο οποίος να περιβάλλεται από ένα ποτάμι καθώς δεν θα είναι κάθε μέρος προσιτό σε εσάς όταν ξεκινήσετε.

Θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα καλάμι για να ξεπεράσετε τα ποτάμια και μια σκάλα για να φτάσετε σε υψηλότερο έδαφος. Η σκάλα δεν θα είναι διαθέσιμη σε εσάς για κάποιο χρονικό διάστημα στην αρχή του παιχνιδιού.

Επίσης, φροντίστε να εγκατασταθείτε σε ένα νησί που σας αρέσει η εμφάνιση του. Ώστε εάν τα μέλη της οικογένειας σας σκοπεύουν να παίξουν χρησιμοποιώντας το ίδιο Switch, θα πρέπει να έχουν λόγο. Kαθώς θα κολλήσουν στην ίδια τοποθεσία από την στιγμή που δεν μπορούν να υφίστανται 2 νησιά στην ίδια κονσόλα.

Εάν δεν σας αρέσει η εμφάνιση της διάταξης του νησιού αφού εξερευνήσετε λίγο, μπορείτε να επανεκκινήσετε το παιχνίδι. Προτού ολοκληρωθούν οι αποστολές φροντιστηρίου στο τέλος της πρώτης ημέρας και να το επιλέξετε ξανά.

Βεβαιωθείτε ότι οι σκηνές απέχουν μεταξύ τους

Όταν φτάσετε στο νησί σας, ο Tom Nook θα σας δώσει μια σκηνή με βασικές προμήθειες. θα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο οικόπεδο για να τη τοποθετήσετε. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η σκηνή σας θα γίνει τελικά το σπίτι και ο κήπος σας. Οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε άφθονο χώρο για επέκταση.

Home Sweet Home

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να βρείτε οικόπεδα για να εγκατασταθούν μερικοί γείτονες. Και αργότερα, πού να τοποθετήσετε το μουσείο, τα καταστήματα Nook’s CrannyAble Sisters και τον χώρο επισκεπτών. Επομένως, όταν τοποθετείτε κάθε σκηνή στο οικόπεδο προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα φαίνεται όταν είναι μεγαλύτερο από μια σκηνή. Για παράδειγμα, μην τοποθετήσετε τη σκηνή του μουσείου ακριβώς μπροστά από το σπίτι σας. Μόλις κατασκευαστεί πλήρως, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια. Και, ως εκ τούτου, θα κρύψει τη θέα του σπιτιού σας με την ευθεία ισομετρική προβολή.

Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιαδήποτε από τις σκηνές εκκίνησης και να χτιστούν πάνω σε δέντρα. Οπότε δεν χρειάζεται να βρείτε ένα φυσικό ξέφωτο. Μόλις έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το κατάλληλο τσεκούρι, θα είστε σε θέση να κόψετε δέντρα που βρίσκονται στο δρόμο.

Συλλέξτε τα πάντα, νέοι πόροι εμφανίζονται καθημερινά

Ένα από τα αρχικά καθήκοντα στο Animal Crossing είναι να επιστρέψετε ένα δάνειο για τη σκηνή και τη μετεγκατάσταση σας. Αυτό είναι στο Nook Miles, μια νέα μορφή νομίσματος που σας απονέμεται αποτελεσματικά για κάθε δράση που εκτελείτε στο νησί. Ακόμη και η συλλογή ζιζανίων μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα φύλλα κάρτας ανταμοιβής Nook Miles στο NookPhone σας.

Look what i found!

Ωστόσο, μόλις εξοφλήσετε το πρώτο δάνειο, θα χρειαστεί να εξοφλήσετε ένα πιο βαρύ για το πρώτο σας σπίτι. Και άλλα, σταδιακά πιο ακριβά ποσά για κάθε περαιτέρω αύξηση της κλίμακας του ακινήτου. Και αυτά τα μελλοντικά δάνεια θα πρέπει να εξοφληθούν σε bells και όχι στο Nook Miles.

Ευτυχώς, όλα στο νησί έχουν αξία. O Timmy και ο Tommy Nook είναι εκεί για να σας δώσουν ζεστά και μετρητά bells για οτιδήποτε τους φέρετε. Δεν έχει σημασία τι είναι, θα το αγοράσουν. Ο εύκολος τρόπος για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα είναι να σημειώσετε τα αντικείμενα που πληρώνουν περισσότερο. Και να τα αναζητάτε πιο συχνά.

Δωρίστε κάθε μοναδικό είδος, πουλήστε τα πάντα

Όταν ψάχνετε αντικείμενα για πώληση, θα πρέπει να αποθηκεύσετε κάθε απολίθωμα που σκάβετε ή αυθεντικά έντομα ή ψάρια που πιάνετε. Ο Blathers δεν θα σας δώσει χρήματα για αυτά, αλλά θα φαίνονται υπέροχα μέσα στο μουσείο. Ακόμη και πριν φτάσει στο νησί, πρέπει να τα δωρίσετε στον Tom Nook ως προετοιμασία.

Indiana Jones

Οι τρύπες ορυκτών από οδοντωτούς σταυρούς εμφανίζονται στο έδαφος μία φορά την ημέρα. Περίπου 4 στο νησί σας και μόνο μερικές αποδεικνύονται διπλές τις πρώτες μέρες. Αλλά όταν το κάνουν, μπορούν να πουληθούν ή να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Η μόνη εξαίρεση στην πώληση αντικειμένων είναι η διατήρησή τους για κατασκευές. Ξύλο (από τα οποία υπάρχουν τρεις τύποι), πέτρες, σιδερένια ψήγματα, πηλός και άλλοι πόροι που βρήκατε στο νησί, μπορεί να μην χρειάζονται αρχικά για τις συνταγές DIY με τις οποίες ξεκινάτε. Αλλά μερικά θα μπορούσαν να γίνουν απαραίτητα αργότερα. Μία σημαντική συμβουλή είναι να μην πουλάτε ψήγματα σιδήρου ή πηλό. Είναι δύσκολο να έρθουν και χρειάζονται λίγες μέρες για να τα συγκεντρώσετε ξανά.

Διαχειριστείτε το απόθεμα στις τσέπες σας έξυπνα

Όταν ξεκινάτε το Animal Crossing, έχετε λίγα εργαλεία στη διάθεσή σας, και ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων στις τσέπες σας δεν είναι άφθονος. Ωστόσο, σύντομα θα τα δείτε να επεκτείνονται καθώς οι δεξιότητές σας στη κατασκευή βελτιώνονται. Εάν τυχαίνει να επισκεφθείτε άλλα νησιά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές άδειες θέσεις για οτιδήποτε νέο μπορείτε να βρείτε.

Happy friends

Ευτυχώς, τα αντικείμενα που πέφτουν στο νησί σας, παραμένουν στη θέση τους. Έτσι μπορείτε πάντα να τα παραλάβετε αργότερα ακόμη και σε διαφορετική ημέρα. Μόλις μεταβείτε από την σκηνή στο σπίτι, θα έχετε αυτόματα αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας, για να βάλετε οτιδήποτε δεν θέλετε να μεταφέρετε μαζί σας.

Συνεχίζεται…

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 4600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

Διαβάστε: Tips n Tricks: Πρόσκληση στο Animal Crossing

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *