Προσφορά 8BitDo Lite Controller από το Market24

Το βασικό χαρακτηριστικό του 8BitDo Lite είναι τα δυο D-pad, που μοιάζουν μεν κλασσικά αλλά κρύβουν στο κέντρο τους τα πλήκτρα L3 και R3 τα δύο D-pad υπολογίζονται από το σύστημα σαν analog για αυτόν τον λόγο μπορεί να γίνει και calibration μέσο της κονσόλας.

To βασικό D-pad είναι συμμετρικό, µε τα πλήκτρα Α-Β-Υ-Χ, κάτι που θα εξυπηρετήσει τους χρήστες σε πάρα πολλούς τύπους παιχνιδιών. Το BitDo Lite µας προσφέρει άριστη εµπειρία σε 2D NES, SNES και indie παιχνίδια. Ωστόσο ενδέχεται να µας δυσκολέψει σε 3D παιχνίδια και γενικά, όπου χρειάζονται γρήγορες κινήσεις χωρίς µεγάλη ακρίβεια χειρισµού.

Η προσφορά

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το Lite Controller της 8BitDo. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders έχετε -25%. Κάνετε δικό σας το περιφερειακό με κόστος 18.67€ (κανονική τιμή 24,90€).

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Mario Kart Live: Home Circuit Market24

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *