Monday, April 29, 2024
Νέα

Τρία νέα παιχνίδια σε NES & Game Boy NSO

Στις 31 Οκτωβρίου 2023 προστέθηκαν τρεις ακόμη τίτλοι στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του NES και του Game Boy για το Nintendo Switch. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να είστε συνδρομητής του Nintendo Switch Online

Τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι για το NES

DEVIL WORLD (1984)

DEVIL WORLD (1984)

To Devil World είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια των Muiyamoto, Tezuka και Kondo. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στο Famicom το 1984.

Περιηγηθείτε στους ύπουλους λαβύρινθους και αποφύγετε τις συνωμοσίες του διαβόλου σε αυτήν την αινιγματική περιπέτεια. Αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί στον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ αυτός ο δαίμονας κινεί τα νήματα!

Διαβάστε το αφιέρωμα μας; Σπουδαίες Προσωπικότητες της Nintendo – Koji Kondo για να μάθετε τα πάντα για αυτήν την εμβληματική προσωπικότητα.

The Mysterious Murasame Castle (1986)

The Mysterious Murasame Castle (1986)

Μια μυστηριώδης, μοχθηρή δύναμη έχει πάρει τον έλεγχο του Κάστρου Μουρασάμε στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Γίνετε μέλος του Takamaru, ενός γενναίου και νεαρού μαθητευόμενου σαμουράι, και χρησιμοποιήστε τις επιθέσεις του με το σπαθί και το shuriken εναντίον πολλαπλών εχθρών σε ένα ταξίδι για να αποκαλύψετε την πηγή του κακού που σπέρνει τον όλεθρο σε όλη τη γη.

Το επόμενο παιχνίδι είναι για το Game Boy

Castlevania Legends (1998)

Castlevania Legends (1998)

Πάρτε τα όπλα και παίξτε ως Sonia Belmont – η πρώτη από τους θρυλικούς κυνηγούς βαμπίρ – και αντιμετωπίστε τον Πρίγκιπα του σκότους σε αυτή την περιπέτεια που λαμβάνει χώρα πριν από το αρχικό παιχνίδι Castlevania. Η ιστορία του Castlevania ξεκινά εδώ!

Nintenders

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!