Saturday, April 27, 2024
Νέα

Παίξτε δωρεάν το Super Mario Run

Σχετικά με το Super Mario Run. Πρόκειται για ένα νέο είδος παιχνιδιού Mario που μπορείτε να παίξετε με το ένα χέρι. Μπορείτε να ελέγξετε τον Mario πατώντας καθώς τρέχει συνεχώς προς τα εμπρός. Συγχρονίστε τα κλικ σας με τον Mario για να κάνετε κομψά άλματα, περιστροφές στον αέρα και άλματα στον τοίχο . Σκοπός σας… να μαζέψετε νομίσματα και να φτάσετε στην σημαία!

Κάποια επίπεδα στο Super Mario Run είναι δωρεάν. Κάποια άλλα όμως μπορείς να τα παίξεις μόνο αν αγοράσεις το παιχνίδι για την Android ή την Ios συσκευή σου! Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι απευθείας από τη συσκευή σας ή να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο https://supermariorun.com/en/

Super Mario Run

Η Nintendo με ένα tweet μας ενημερώνει ότι για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Super Mario Bros. Wonder. Μέχρι και 30/11-2023 θα μπορείτε να παίζετε κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό επίπεδο (από αυτά που απαιτούσαν πληρωμή) εντελώς Δωρεάν!

Super Mario Run

Πως θα παίξετε το Super Mario Run

Αφού κατεβάσετε το παιχνίδι στην συσκευή σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε Link τον Nintendo λογαριασμό σας με το παιχνίδι!

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!