Saturday, April 20, 2024
Νέα

Ανάλυση 4Κ στο Switch : Bloomberg report

Νωρίτερα το Bloomberg δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι η παραγωγή του Nintendo Switch θα αυξηθεί κατά 20%. Έτσι θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια κομμάτια για το οικονομικό έτος που διανύουμε (Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021). Επίσης αναφέρει πως η Nintendo ενδιαφέρεται για ανάλυση 4Κ.

Nintendo Switch ανάλυση 4K gaming

Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει στο ίδιο άρθρο το παρακάτω απόσπασμα:

Several outside game developers, speaking anonymously as the issue is private, said that Nintendo has asked them to make their games 4K-ready, suggesting a resolution upgrade is on its way.

Μετάφραση: Αρκετοί developers, μιλώντας ανώνυμα καθώς πρόκειται για απόρρητο θέμα, δήλωσαν ότι η Nintendo τους ζήτησε να αναπτύσσουν τα παιχνίδια τους έτοιμα για ανάλυση 4Κ. Αυτό υποδηλώνει ότι αναμένεται μια έκδοση με αναβαθμισμένη ανάλυση.

Παρά είναι έντονος ο καπνός τελευταία για να μην υπάρχει φωτιά, δε νομίζετε; Οι φήμες για ένα καλύτερο Switch ακούγονται εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες φαίνεται να είναι πιο σοβαρές απο ποτέ. Θα βγεί νέο μοντέλο; Μήπως θα βγεί dock το οποίο θα βοηθά το Switch να ανεβαίνει στα ύψη που χρειάζεται; Αυτό θα βοηθήσει τους third party developers να βγάζουν τα παιχνίδια τους στην πλατφόρμα της Nintendo; Πιστεύετε πως θα δούμε σύντομα ένα αναβαθμισμένο Nintendo Switch; Σας περιμένουμε στο group μας στο Facebook για να μοιραστείτε την άποψή σας μαζί μας!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!