Saturday, April 20, 2024
Νέα

RPG Maker MV Player: δωρεάν στο Nintendo eShop!

Το RPG Maker MV της NIS America κυκλοφορεί αυριο στο Nintendo Switch προς 49,99€. Πρόκειται για ένα video game που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας περιπέτειες ρόλων. Μπορείτε στη συνέχεια να τις ανεβάζετε και να τις διαθέσετε σε άλλους παίκτες online. Το RPG Maker MV Player είναι μια δωρεάν εφαρμογή που θα διατίθεται από αύριο στο Nintendo eShop.

Μέσω αυτής θα μπορείτε να αναζητήσετε και να κατεβάσετε τις δημιουργίες των κατόχων του RPG Maker MV. Έτσι ακόμη και αν δε νιώθετε αρκετά δημιουργικός ώστε να αναπτύξετε το δικό σας παιχνίδι ή δεν προτίθεστε να αγοράσετε το RPG Maker MV, μπορείτε απλά να κατέβασετε τη δωρεάν εφαρμογή και να δοκιμάσετε μερικά από τα εκατοντάδες παιχνίδια άλλων δημιουργών. Αυτό ενδεχομένως να σας δώσει και κίνητρο να δημιουργήσετε τα δικά σας παιχνίδια, όπως τα έχετε φανταστεί μόνο εσείς!

RPG Maker MV Player search index

Περισσότερες πληροφορίες για το RPG Maker MV, θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής.

RPG Maker MV Player gameplay

Η δωρεάν διάθεση του RPG Maker MV Player, είναι μια εξαιρετική κίνηση απο τον developer του παιχνιδιού. Παρόμοια παιχνίδια, όπως είναι το Dreams και το Tabletop Simulator, απαιτούν την αγορά όλου του πακέτου για να μπορείτε να παίξετε τις δημιουργίες άλλων παικτών. Είναι ιδιαίτερα καλό νέο και για τους δημιουργούς. Αυτομάτως θα μπορούν να δείξουν το παιχνίδι που έφτιαξαν σε μεγαλύτερο κοινό, χωρίς κόστος!

Αφήστε ένα σχόλιο!