Wednesday, April 17, 2024
Νέα

Ενδείξεις για καινούργιο Nintendo Switch

Μια ακόμα ένδειξη ότι θα υπάρξει και τρίτη κονσόλα στην οικογένεια του Switch, ξεπηδάει από το διαδίκτυο.

Η κινεζική εφημερίδα Economic Daily News μας έδωσε την πληροφορία. Δήλωσε ότι εντός του 2020 θα ξεκινήσει η παραγωγή της νέας κονσόλας. Προγραμματίζουν τη διάθεσή της το πρώτο τετράμηνο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νέα κονσόλα θα έχει μεγαλύτερη “διαδραστικότητα” και βελτιωμένη οθόνη σε σχέση με την προηγούμενη. Η κονσόλα θα προστεθεί στην ήδη οικογένεια του Switch και όχι για να την αντικαταστήσει.

Με δεδομένο τις ήδη τρομερές πωλήσεις σε κονσόλες αλλά και παιχνίδια, οι αναλυτές θεωρούν ότι η νέα κονσόλα θα φέρει άλλη μια φρενίτιδα στις πωλήσεις σαν την τωρινή. Με τη Microsoft και τη Sony να κυκλοφορούν την κονσόλα τους μέχρι το τέλος του 2020, θεωρούν ότι αυτή η κίνηση θα φέρει πιο μεγάλη “ένταση” στην βιομηχανία. Η αναφορά εστιάζει και σε διάφορες εταιρίες-συνεργάτες στον τομέα του hardware και την αύξηση των εσόδων τους. Από ότι φαίνεται η κονσόλα ήταν προγραμματισμένη να εμφανιστεί αργότερα και την επισπεύδουν τώρα που η αγορά είναι ευνοϊκή για την Nintendo.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν φήμες για Direct τέλος της εβδομάδας.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!