Thursday, April 18, 2024
Νέα

Ανακοινώθηκε το Golden Force για Nintendo Switch

Οι εκδότριες εταιρίες PixelHeart και Just For Games, και οι developers Storybird Studio ανακοίνωσαν το Golden Force. Πρόκειται για ένα παίχνίδι action-adventure που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam) το τελευταίο τρήμηνο του 2020.

Golden Force

Εκτός από τη ψηφιακή έκδοση, θα υπάρχουν και φυσικές εκδόσεις που θα διατεθούν στην Ευρώπη μέσω του καταστήματος της PixelHeart. Πέρα από την Standard Edition που θα κοστολογείται στα 34,90€ στο Nintendo Switch, θα υπάρξουν και οι Limited Edition (2.000 αντίτυπα) στα 44,99€ και Mercenary Edition (2.000 αντίτυπα) στα 99,99€ αντίστοιχα.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του παιχνιδιού, μέσω του PixelHeart:

Ο Βασιλιάς των Δαιμόνων έριξε τα βλέμματά του στο Muscle Island, ένα παραδεισένιο και ήσυχο μέρος όπου είναι όμορφα να ζεις. Αυτό το σατανικό άτομο εγκατέστησε το στρατό του και διώκει τον πληθυσμό με τη βοήθεια των στρατηγών του.

Σπαταλώντας τα τελευταία τους νομίσματα στις ταβέρνες του νησιού, οι μισθοφόροι από την τρομερή Golden Force απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές των διακοπών τους όταν λαμβάνουν ένα νέο συμβόλαιο: Να εξξοντώσουν αυτόν τον νέο μοχθηρό άρχοντα και να ανακτήσουν το βουνό του χρυσού που έχει στην κατοχή του.

Όταν υπάρχει χρυσός και υπόσχεση για μεγάλες μάχες, μπορείτε να βασιστείτε στη Golden Force για να σώσει το τομάρι σας!

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Τέσσερις κόσμοι γεμάτοι προκλήσεις.
  • Δυσκολία old school (αλλά όχι τόσο εκνευριστική!).
  • Λειτουργία co-op δύο παικτών.
  • Τέσσερις χαρακτήρες.
  • Φοβερά αφεντικά.
  • Άπειρα μυστικά και κρυφές προκλήσεις για σκληρούς παίκτες.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ της ανακοίνωσης παρακάτω.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!