Friday, March 29, 2024
Νέα

Φήμη: Θα ανακοινωθούν μέσα στον μήνα Mario Remasters

Μία ακόμα φήμη για τα Mario Remasters κυκλοφορεί έντονα. Υποστηρίζει ότι θα ανακοινωθούν σύντομα αλλά η κυκλοφορία τους δεν θα συμβαδίσει με τα 35α γενέθλια του συμπαθέστατου υδραυλικού.

13 Σεπτέμβρη 1985, στην Ιαπωνία, κυκλοφορεί για το NES ο πρώτος τίτλος με ήρωα τον Mario. Συγκεκριμένα ήταν το Super Mario Bros. Για την ιστορία στις 17 Νοέμβρη 1985 κυκλοφορεί στην Αμερική και δυο χρόνια μετά στις 15 Μαΐου 1987 στην Ευρώπη. Έκτοτε ο Mario είναι ένα “δυνατό” franchise στη φαρέτρα της Nintendo.

Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν ότι μαζί με τα γενέθλια του θα έχουμε και remasters παλαιών τίτλων για το Switch. Συγκεκριμένα οι φήμες μιλάνε για μία συλλογή αποτελούμενη από τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy. Επίσης υπήρξαν ισχυρισμοί για μια special έκδοση του Super Mario 3D World  να είναι στα σκαριά.

Ο youtuber Nate the Hate που και στο παρελθόν μας έδωσε πληροφορίες εκ των έσω, μίλησε για τις κυκλοφορίες αυτές. Υποστήριξε ότι ήταν προγραμματισμένες για την Ε3 2020 και αναγκάστηκαν να τις μεταθέσουν για να καλύψουν τα κενά στο πρόγραμμά τους. Όλες οι κυκλοφορίες καθυστέρησαν λόγω πανδημίας και δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Πλέον θεωρεί ότι η κυκλοφορία του θα συμπέσει με τις γιορτές αλλά θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα στο πλαίσιο εορτασμού των 35 χρόνων.

Πηγή

Πόσο καλά ξέρετε τον Mario?

Ξέρατε οτι…ο Mario αρχικά ονομαζόταν Jumpman;

Ξέρατε ότι…η σειρά Paper Mario έχει και μία σκοτεινή πλευρά;

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!