Friday, March 29, 2024
Νέα

Νέες λεπτομέρειες για το King’s Bounty

King’s Bounty

H 1C Entertainment και Koch Media, αποκαλύπτουν περισσότερες νέες πληροφορίες για το παιχνίδι στρατηγικής King’s Bounty.

Πιο συγκεκριμένα, οι 2 εταιρίες ανακοίνωσαν τις εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες αλλά και το νέο trailer. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

King’s Bounty Exclusives

Η φυσική μορφή, θα περιέχει την έκδοση One Day και King Collector’s Edition, ενώ οι χρήστες που θα προτιμήσουν να επιλέξουν να το αγοράσουν ψηφιακά, θα έχουν την Day One και Lord Edition.

Επίσης όποιος προ-παραγγείλει το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε φυσική ή ψηφιακή version, θα προμηθευτεί ένα αποκλειστικό ψηφιακό πακέτο Day One Edition, όπου θα περιέχει: Armored Princess’s Shield, Elite Guard Premium Pack, Firehand Golems, Hounds of War Warhorse και Flaming Eagles.

Το Lord Edition, θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή, όπου θα έχει τα δικά του συγκεκριμένα “καλούδια”. Όπως: Rod of Deception, Frosthammer, Staff of Harmony, Tyrant’s Sword, Armor of the Hollow και Heroes & Villains Premium Pack.

Οι παίκτες που θα προτιμήσουν να αγοράσουν το King Collector’s Edition, θα βρουν μία πραγματική κορώνα, αλλά και μια αφίσα διπλής όψεως, όπως και βιβλίο με 36 σελίδες, και ένα soundtrack του παιχνιδιού.

Παρακάτω το νέο trailer:

Trailer

Το King’s Bounty 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου για το Nintendo Switch.

Αφήστε ένα σχόλιο!