Thursday, April 25, 2024
ΝέαΠροσφορές

Εκπτώσεις σε 8BitDo προϊόντα από Market24

Με σημαντικές εκπτώσεις προχωράει το Market24 σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς κωδικούς της 8BitDO.

8BitDo G classic Edition

Συγκεκριμένα στα 44,90€ (-18%) σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα το 8ΒitDo Sn30 Pro+, είναι αυτήν την στιγμή στο καλύτερο ”value for money” χειριστήριο της Ελληνικής αγοράς. Μπορείτε να διαβάσετε την άποψη των Nintenders για αυτό το χειριστήριο στο review που έχουμε ετοιμάσει για εσάς εδώ.

Σε τρεις χρωματικές εκδόσεις.


Τα προϊόντα θα τα βρείτε στα παρακάτω Links

USB Adapter Ps Classic Edition.

Επίσης ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση 16,9€ (-26%), στο 8BitDo USB Adapter PS Classic Edition, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους κατόχους χειριστηρίων PS4, Xbox One S, PS3, Wii Mote, Wii U Pro, Joycons, που θέλουν να συνδέσουν τα χειριστήρια τους σε PS1 Classic Edition, Switch, PC, Mac, Raspberry Pi.
Μπορείτε να διαβάσετε την άποψη των Nintenders για αυτό το αξεσουάρ στο review που έχουμε ετοιμάσει για εσάς εδώ.


Το προϊόν θα το βρείτε στο παρακάτω Link.
8Bitdo USB Adapter PS Classic Edition.

Για νέα, προσφορές, οδηγούς, και αναλύσεις, για την αγαπημένη μας, υβριδική κονσόλα της Nintendo, μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!