Friday, March 29, 2024
Νέα

Παιχνίδια για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2020

Τι και αν δεν μπορείς να πας διακοπές σε κάποια ερημική παραλία, τι και αν είσαι στην παράλια με τις ώρες και έχεις βαρεθεί. H λύση είναι είτε Gaming με Nintendo Switch, είτε συζήτηση στην μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα Nintendo Switch GR.

Η Nintendo μας προτείνει τα παρακάτω παιχνίδια με το εξής σχόλιο Αν σου αρέσει η εξερεύνηση σε αμμώδεις περιοχές, οι ψηφιακές διακοπές μπορεί να είναι μια φανταστική επιλογή. Δείτε αυτά τα παιχνίδια, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τροπικές περιοχές και να ανακαλύψετε εξωτικά πλάσματα – και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας! (Αγκαλιά με το κλιματισμό θα συμπληρώσω εγώ)

Ακολουθεί η λίστα:

Αν θέλετε ακόμα περισσότερες επιλογές δείτε τα 12 υπέροχα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο Nintendo Switch τον Ιούνιο.

Δεν μπορείς να πας διακοπές, κανένα πρόβλημα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Animal Crossing φιγουράρει στην λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια του 2020 σύμφωνα με το Metacritic.

πηγη

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!