TOP5: Τα καλύτερα turn-based RPGs στο Switch

top5

Τα παιχνίδια ρόλων είναι από τα πιο δημοφιλή είδη, οπότε είναι κατανοητό ότι οι άνθρωποι αναζητούν πάντα τα καλύτερα RPGs που έχει ένα σύστημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για Turn-Based RPGs  Πολλοί παίκτες αγαπούν το τακτικό παιχνίδι και τη στρατηγική που εμπλέκονται σε αυτούς τους τύπους συστημάτων μάχης.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition Switch Προσθήκη στη Σύγκριση menu Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Είστε ο Luminary, ο κυνηγημένος ήρωας που θα προστατεύσει τη γη από την καταστροφή στο τελευταίο RPG από την εμβληματική σειρά DRAGON QUEST®. Θα συμμετέχετε σε ισορροπημένες μάχες με βάση τη σειρά και θα ξεκινήσετε αποστολές σε όλο το βασίλειο της Erdrea. Σφυρηλατήστε τα εργαλεία, αναπτύξτε τις δεξιότητες των μελών της ομάδα σας και αλλάξτε τα ρούχα τους χωρίς να αλλάξετε ταχύτητα σε αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού! Αυτή η έκδοση σάς επιτρέπει επίσης να οδηγήσετε και να επιτεθείτε με τέρατα στο πεδίο για να κερδίσετε πόντους εμπειρίας, καθώς και να αλλάξετε μεταξύ οπτικών εικόνων HD ή 16-bit, συμφωνικής ή synth μουσικής και αγγλικού ή ιαπωνικού ήχου. Ολοκληρώστε την ιστορία με νέες ιστορίες με επίκεντρο τον χαρακτήρα και ταξιδέψτε σε προηγούμενους κόσμους του DRAGON QUEST!

Paper Mario: The Origami King

Ένας όμορφος χάρτινος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σας!
Παίξτε με τον Mario και την νέα σύντροφό του την Olivia σε κωμική περιπέτεια που θα σας πάει στις μακρινές γωνιές ενός χάρτινου κόσμου μέσα από το Paper Mario: The Origami King για Nintendo Switch!

Αντιμετωπίστε τον Origami King και την στρατιά από χάρτινους εισβολείς, συνεργαστείτε με απίθανους συντρόφους και μάθετε να χρησιμοποιείτε μαγικές δυνάμεις στην προσπάθεια σας να σώσετε τον κόσμο.

Όλα περιστρέφονται γύρω από τον υπέροχα σχεδιασμένο κόσμο και από άπειρα Puzzles και περιοχές που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για πάνω από 20 ώρες μέχρι να το ολοκληρώσετε. Το χιούμορ του παιχνιδιού είναι επίσης εξαιρετικό ειδικά από την πλευρά των Toads που θα συναντήσετε σε όλη σας την περιπέτεια. (Το πλήρες review, εδώ)

Octopath Traveler

Οκτώ ταξιδιώτες. Οκτώ ιστορίες. Εξερευνήστε έναν κόσμο φαντασίας στο Octopath Traveler, ένα συναρπαστικό παιχνίδι ρόλων για το Nintendo Switch.Ανακαλύψτε εντυπωσιακά γραφικά ‘HD-2D’, ένα συναρπαστικό σύστημα μάχης και ατομικές ιστορίες με βάθος που θα οδηγήσουν την περιπέτεια σας στην ήπειρο την Orsterra.

Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετική ιστορία, νέα οπτική στις μάχες και ειδικές ικανότητες για τις περιπέτειες. Πειραματιστείτε με αυτές τις μοναδικές ικανότητες για να νικήσετε εχθρούς, να ολοκληρώσετε παράπλευρες αποστολές και να επηρεάσετε τον κόσμο γύρω σας.

Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses

Ο πόλεμος έρχεται στο νησί Fódlan. Εδώ η τάξη επιβάλλεται από το Church of Seiros, το οποίο περιλαμβάνει το γνωστό Officers Academy. Σας έχουν προσκαλέσει να διδάξετε σε έναν από τους τρείς δυνατούς Οίκους. Ο καθένας έχει ιδιαίτερους φοιτητές που ηγούνται από έναν γαλαζοαίματο με καταγωγή από μια από τις τρεις περιοχές του Fódlan. Ως καθηγητής θα πρέπει να καθοδηγήσετε τους φοιτητές σας στην ακαδημαϊκή τους καριέρα και σε τακτικές RPG μάχες γεμάτες με στρατηγικές αποφάσεις και προκλήσεις.

Όσο εξελίσσεται η ιστορία, η επιλογή του Οίκου σας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην στάση σας όταν η χώρα εμπλακεί σε πόλεμο. Μετά από 5 χρόνια, πρώην φίλοι από την ακαδημία θα πρέπει να πολεμήσουν ως εχθροί στο πεδίο της μάχης. Ποιόν οίκο, και ποιο μονοπάτι, θα επιλέξετε; Οδηγήστε μια ομάδα ηρώων καθώς κινούνται και πολεμούν σε ένα grid-based πεδίο μάχης, προσλάβετε και εκμεταλλευτείτε νέα τάγματα για να ενισχύσετε τις ομάδες σας και χρησιμοποιήστε τα Combat Arts για να εκτελέσετε πιο αποτελεσματικές επιθέσεις. Τους διδάξατε καλά, τώρα οι ζωές τους εξαρτώνται από την ηγεσία σας.

Pokemon Sword & Shield

Pokemon Sword/Shield

Εξερευνήστε και ανακαλύψτε pokemon στην περιοχή Galar!
Μια νέα γενιά από Pokemon έρχεται στο Nintendo Switch. Γίνετε εκπαιδευτής Pokemon, ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια στην περιοχή Galar και ανακαλύψτε το μυστικό που κρύβεται πίσω από τα Θρυλικά Zacian και Zamazenta!
Εξερευνήστε την Άγρια Περιοχή, μια τεράστια έκταση γης όπου ως παίκτης έχετε απόλυτο έλεγχο της κάμερας. Και λάβετε μέρος στα Max Raid Battles στα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τεράστια και πολύ δυνατά Pokemon, γνωστά ως Dynamax Pokemon.

Παίξτε στα Max Raid Battles όπου τέσσερις εκπαιδευτές Pokemon μπορούν να συνεργαστούν για να προκαλέσουν τα άγρια Dynamax Pokemon.
Το Dynamax είναι ένα μοναδικό φαινόμενο και εμφανίζεται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της περιοχής Galar όπου τα Pokemon μπορεί να φτάσουν σε γιγαντιαία μεγέθη κατά τη διάρκεια της μάχης και είναι βασικό στοιχείο στις Pokemon μάχες της περιοχής. Όταν τα Pokemon της περιοχής Galar κάνουν Dynamax γίνονται απίστευτα δυνατά και τα στατιστικά τους ανεβαίνουν. (To πλήρες review, εδώ)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *