TOP 5: Παιχνίδια μικρότερα των 6 ωρών του Switch

top5

Συχνά το μάρκετινγκ βιντεοπαιχνιδιών υπερηφανεύεται για τις, περισσότερες από 100 ώρες περιεχομένου, των παιχνιδιών. Top 5. Ευτυχώς, τα σύντομα παιχνίδια είναι εξίσου άφθονα με τα τεράστια και όχι λιγότερο συναρπαστικά.

Superhot

Θολώνοντας την γραμμή μεταξύ στρατηγικής και αχαλίνωτου χάους, το SUPERHOT είναι το FPS στο οποίο ο χρόνος κινείται μόνο όταν κινείστε. Δεν υπάρχουν μπάρες ζωής. Δεν υπάρχουν βολικά τοποθετημένα πυρομαχικά. Είστε μόνο σας χωρίς όπλα έναντι πολλών εχθρών. Αρπάζοντας όπλα από τους εχθρούς θα πυροβολήσετε, θα μαχαιρώσετε και θα κάνετε ελιγμούς μέσα από μία βροχή από σφαίρες σε αργή κίνηση.

The Darkside Detective

the darkside detective

O ντετέκτιβ Φράνσις Μακ Κουίν έχει το τμήμα υπερφυσικών υποθέσεων της αστυνομίας. ένα τμήμα χωρίς ιδιαίτερο budget η σεβασμό. Μαζί με τον αστυνόμο Dooley, ένα αφελή γκαφατζή βοηθό που πιστεύει στις συνομωσίες αναλαμβάνουν κάθε περίεργο στην πόλη. 9 υποθέσεις να λύσετε, γύρω στις 5-6 ώρες παιχνιδιού με Hd pixel art. Αυτό που ξεχωρίζει είναι οι αστείοι διάλογοι, συνεχείς αναφορές σε geek lore και τα πολλά πολλά πολλά, παραπάνω από όσο αντέχεις, λογοπαίγνια. Αγαπημένη στιγμή ο διάλογος του E.A. Poe και του H.P. Lovecraft. Ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια ντετέκτιβ.

Oxenfree

5 έφηβοι μαζεύονται σε ένα νησί για να απολαύσουν το βράδυ τους, να πιούν μπύρες ( ζηλεύετε λίγο;) και να περάσουν καλά. Ένας τοπικός μύθος αναφέρει πως εάν “πειράξεις” την συχνότητα του ραδιοφώνου καταλλήλως, τότε θα ακούσεις μηνύματα από τα φαντάσματα του νησιού. Και φυσικά τα νεαρά παιδιά, πάνω στην τρέλα τους και στην άγνοια του κινδύνου θα προσπαθήσουν να δουν εάν ισχύει. Ένα κρυφό διαμάντι που σύντομα θα έχει και συνέχεια με το OXENFREE II: Lost Signals.

To the Moon

Ο Dr. Rosalene και ο Dr. Watts δεν είναι συνηθισμένοι επιστήμονες. Δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους να ξαναζήσουν την ζωή τους από την αρχή. Όχι όμως στην πραγματικότητα, όλα εξελίσσονται στο μυαλό των ασθενών τους. Η νέα τους ζωή έχει να κάνει με την τελευταία τους ανάμνηση πριν πεθάνουν. Γι’ αυτό πραγματοποιούν την επέμβαση λίγο πριν τον θάνατό τους δίνοντάς τους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ότι εύχονταν να κάνουν στην ζωή τους και δεν τα κατάφεραν.

Το “To the Moon” εξιστορεί με έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο τα γεγονότα τα οποία περιστρέφονται γύρω από την αγάπη, την απώλεια, την μετάνοια κ.α. Ίσως σας φανεί “απλό” σαν gameplay αλλά ο κύριος σκοπός του είναι να ζήσει ο παίκτης μια ιδιαίτερη εμπειρία ανακαλύπτοντας και εξερευνώντας τα συναισθήματά του. Άλλο ένα διαμάντι που θα δει συνέχεια στην ιστορία του με το Finding Paradise.

Untitled Goose Game

Είναι μια υπέροχη μέρα στο χωριό και είσαι μια φρικτή χήνα.
Το Untitled Goose Game είναι ένα slapstick-stealth-sandbox, όπου είστε μια χήνα που αφήνεται ελεύθερη σε ένα ανυποψίαστο χωριό. Κάντε φάρσες, κλέψτε καπέλα και γενικά καταστρέψτε την ημέρα όλων.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *