Το κρυφό διαμάντι της Τρίτης 04/05/21

Mε vibes από anime και comic των 90’s και κάτι λίγο από Sailor Moon, με pastel χρώματα και μία 2D συνταγή, το διαμάντι αυτής της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή μας και ούτε πρέπει να λείψει και από την δική σας. Δίχως άλλη αναμονή πάμε να δούμε το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα που έχει τίτλο Super Crush K.0.

Super Crush
Super Crush K.O.

The Story

Στο Super Crush K.O. θα μπείτε στον ρόλο της Karen, μίας νεαρής και πολύ μοντέρνας κοπέλας, της οποίας την γάτα έχει απαγάγει μία εξωγήινη. Φυσικά και η Karen δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά αναλαμβάνει αμέσως δράση. Ξεκινάει λοιπόν το ταξίδι της, καταστρέφοντας οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρίσκεται στον δρόμο της, προκειμένου να αγκαλιάσει ξανά την γατούλα της.

Super Crush - panel
Cut-scene

Η ιστορία, σας φαντάζει απλή, ωστόσο μερικές φορές τα λιτά σενάρια είναι και τα πιο διασκεδαστικά. Οι διάλογοι που εξελίσσονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τα cut-scenes είναι απολαυστικότατα και σίγουρα θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον.

Super Classic

Η περιπέτειά σας για να ανακτήσετε πίσω, τον Chubbz – την γάτα σας – δεν είναι απλή υπόθεση. Κυρίως θα χρειαστεί να πολεμήσετε μεταλλικούς εχθρούς. Παρόλο που το παιχνίδι είναι 2D, οι μάχες και το fighting system θα σας θυμίσει κάτι από Devil May Cry. Ο ρυθμός των μαχών είναι πολύ γρήγορος και είναι υψίστης σημασίας να διατηρήσετε το combo σας.

Robot
Fight

Ειδικές κινήσεις εισάγονται σταδιακά στο παιχνίδι, και αυτό διότι πρέπει πρώτα να μάθετε να κάνετε άψογα αλυσιδωτές κινήσεις οι οποίες δεν θα διακόπτονται από τους εχθρούς. Επίσης παίρνετε rank μετά από κάθε fight σας. Ξεκινάτε από D-rank και σιγά σιγά μαθαίνοντας το παιχνίδι θα φτάσετε και στο S-rank .

Tα ρομπότ δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημά σας στο Super Crush K.O. Καθώς συνεχίζετε την περιπέτεια σας, με την Karen θα συναντήσετε πολλά εμπόδια τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσετε. Portals, lasers, jump pads, και πολλά ακόμα θα προστίθενται στο παιχνίδι σταδιακά. Έτσι κάθε πίστα θα σας φανεί διαφορετική και με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 Super CrAsh

Super Crush
Menu

Ακόμα όμως και αν συνηθίσετε το σύστημα μάχης και τους δεκάδες διαφορετικούς εχθρούς που πρέπει να πολεμήσετε, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ να βλέπετε τα πανέμορφα γραφικά του παιχνιδιού αυτού. Όχι μόνο το art των χαρακτήρων είναι εκπληκτικό με τα παστέλ χρώματα να υπερισχύουν και να εντυπωσιάζουν αλλά και τα backgrounds είναι εξίσου μαγευτικά.

Tι λατρέψαμε στο Super Crush K.O. :

  • Υπέροχο art
  • Γρήγορος ρυθμός μάχης
  • Αστείοι διάλογοι
  • Ranking system

Απολαύστε το trailer του Super Crush K.O. παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Credits: Πηγή 1

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *