Προσφορά: LEGO Nintendo Entertainment System ™

Η συνεργασία της Nintendo με την LEGO, μας έδωσε κάποια μοναδικά προϊόντα τα οποία θα λάτρευαν οι πραγματικοί Nintendo fans και όχι μόνο. Ένα από αυτά, είναι το LEGO Nintendo Entertainment System ™. Πρόκειται για μια προσομοίωση του πολυαγαπημένου NES, της πρώτης κονσόλας της Nintendo. Στη συσκευασία συνοδεύετε και από τηλεόραση και χειριστήριο, φτιαγμένα εξ’ολοκλήρου από LEGO! Κοστίζει 269.90€ στην Ελληνική αγορά.

LEGO Nintendo Entertainment System

Με την ευγενική χορηγία του Market24, μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με 209.90€. Η προσφορά αυτή είναι αποκλειστική για το κοινό των Nintenders.

Προσοχή υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Market24.gr

Για να λάβετε την έκπτωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χρησιμοποιήσετε εκπτωτικό κουπόνι γράφοντας “NINTENDERS” στο σχετικό πεδίο κατά την παραγγελία σας! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δείτε την παρουσίαση του LEGO Nintendo Entertainment System

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

LEGO Nintendo Entertainment System Market24

Όσοι το αποκτήσετε, μη διστάσετε να μας ανεβάσετε φωτογραφίες απο το loot σας στο Facebook Group μας! Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, προσφορές και οτιδήποτε άλλο αφορά την αγαπημένη μας κονσόλα!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *