Προσφορά: Paper Mario: The Origami King από Market24.gr

Το Market24 για μία ακόμη φορα δίνει την ευκαιρία στο κοινό των Nintenders να αποκτήσουν έναν first party τίτλο σε πολύ καλή τιμή. Πρόκειται για το Paper Mario: The Origami King που μπορείτε να γίνει δικό σας στα 42,90€+μεταφορικά. Φυσικά η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Mario Kart Live: Home Circuit Market24

Paper Mario

Το Paper Mario ξεκινά με τους Mario & Luigi να οδηγούν το διθέσιο kart τους προς το κάστρο της Princess Peach. . Φτάνοντας εκεί βρίσκουν την πριγκίπισσα με μορφή Origami και κάποιον King Olly που τους ζητά να υποταχθούν στις απαιτήσεις του καθώς έχει σκοπό να μετατρέψει τα πάντα σε Origami. Μετά την άρνηση του Mario, ο King Olly εξοργίζεται και τον ρίχνει στα μπουντρούμια του κάστρου. Παράλληλα τυλίγει όλο το βασίλειο με πολύχρωμες, χάρτινες κορδέλες.

Ο Mario, παγιδευμένος στο μπουντρούμι χωρίς τον Luigi που αγνοείται πρέπει να δραπετεύσει. Θα πρέπει να βρει τρόπο να καθαρίσει όλο το βασίλειο από τις χάρτινες ταινίες ώστε να φτάσει στο κάστρο και να σώσει την Princess Peach. Για καλή του τύχη, θα βρεθεί δίπλα του η Olivia, αδερφή του King Olly που δε συμφωνεί με τα σχέδια του μεγαλομανούς αδερφού της και αποφασίζει να βοηθήσει το Mario στη νέα του περιπέτεια.

Διαβάστε ολόκληρο το review μας για το παιχνίδι.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *