Οδηγός Animal Crossing: Διεθνής ημέρα μουσείων

Αυτή την εβδομάδα στο Animal Crossing θα μάθετε για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Πού μπορείτε να βρείτε σταθμούς γραμματοσήμων και πώς να λάβετε όλες τις ανταμοιβές. Πρόκειται για μια εκδήλωση περιορισμένου χρόνου που λαμβάνει χώρα στο μουσείο του νησιού. Κατά το δεύτερο μισό του Μαΐου ( 18/5 – 31/5 ).

Όταν ξεκινήσει η εκδήλωση της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στο νησί σας θα υπάρξει μια πρωινή ανακοίνωση από την Isabelle. Η οποία θα μοιραστεί μαζί σας τις ειδήσεις ενός Stamp Rally εκ μέρους του Blathers.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση, μπορείτε να ξεκινήσετε τις δραστηριότητες της εκδήλωσης μεταβαίνοντας στο Μουσείο σας και μιλώντας στον Blathers.

Μόλις μιλήσετε με τον Blathers μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε γραμματόσημα περιοδεύοντας στις γκαλερί του Μουσείου σας. Κάθε τμήμα συμπεριλαμβανομένων των ψαριών, εντόμων, απολιθωμάτων και τέχνης έχει τρεις εύχρηστους σταθμούς γραμματοσήμων στη γκαλερί με λογότυπο κουκουβάγιας.

Απλώς προσεγγίστε ένα από αυτά τα καροτσάκια μέσα στο Μουσείο για να ανοίξετε την κάρτα σφραγίδας. Έπειτα πατήστε το Α για να συμπληρώσετε ένα από τα σημεία με μια σφραγίδα. Κάθε κάρτα σφραγίδων έχει τρία μοναδικά γραμματόσημα για συλλογή, ένα για καθένα από τους σταθμούς του εκθέματος.

Όταν μιλάτε με τον Blathers θα σας ενημερώσει ότι θα πραγματοποιηθεί ξανά ένα Stamp Rally στο Μουσείο. Ωστόσο, οι σταθμοί γραμματοσήμων και επομένως οι τοποθεσίες που θα πρέπει να επισκεφτείτε, αλλάζουν κάθε μέρα. Δυστυχώς, όταν ολοκληρώσετε το ράλι σφραγίδων τις επόμενες ημέρες θα λάβετε μόνο αντίγραφα των ίδιων αντικειμένων.

Αντικείμενα ανταμοιβής για τη διεθνή ημέρα μουσείων

Υπάρχουν 4 διαφορετικά αντικείμενα ανταμοιβής που μπορείτε να πάρετε συλλέγοντας γραμματόσημα και ολοκληρώνοντας το ράλι σφραγίδων. Καθένα από τα 4 τμήματα του μουσείου προσφέρει ένα μοναδικό αντικείμενο ανταμοιβής.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του παιχνιδιού η εκδήλωση ενημερώθηκε για να αυξήσει την αξία πώλησης όλων των πλακών. Κάθε πλάκα μπορεί να πουληθεί έναντι 2.500 Bells ώστε να ενθαρρύνει τις επαναλαμβανόμενες συμμετοχές σας.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4900 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

Διαβάστε: Οδηγός Animal Crossing: Τα χρώματα των μπαλονιών

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *