Nintendo Switch Sports – Nintendo Switch Review

Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του Wii επιστρέφει με νέα έκδοση στο Switch μετά από 15 χρόνια. Λέτε να δούμε πάλι μεγάλους και μικρούς να κουνάνε χειριστήρια σαν τρελοί; Το Nintendo Switch Sports προσπαθεί να μας ξαναφέρει αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. Δεν είναι πλέον η καινοτομία που ήταν το Wii Sports αλλά παραμένει ένα χαλαρό και διασκεδαστικό party game.

Κινηθείτε παίζοντας ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπόουλινγκ, τένις, μπάντμιντον και Chambara (Ξιφομαχία) χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια Joy-Con™!


Ο χειρισμός είναι εύχρηστος, ώστε να μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στο γήπεδο (ή τις λωρίδες, ή το τερέν ή την αρένα) και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Με ελεγχόμενες κινήσεις, μπορείτε να ρίξετε την μπάλα του μπόουλινγκ από συγκεκριμένη γωνία δημιουργώντας μια καμπυλωτή φορά, να δημιουργήσετε περιστροφή σε ένα σουτ τένις ή να χρησιμοποιήσετε ένα Joy-Con με το αξεσουάρ Leg Strap για να κλωτσήσετε την μπάλα σε πέναλτι ποδοσφαίρου. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση στο ίδιο σύστημα ή διαδικτυακά. Επιπλέον, ένα έβδομο άθλημα είναι προγραμματισμένο να προστεθεί μέσω δωρεάν ενημέρωσης παιχνιδιού αυτό το φθινόπωρο. Ετοιμαστείτε για γκολφ!

Switch Sports

Football

Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο πακέτο και το μοναδικό (σχεδόν) που χρησιμοποιεί δύο χειριστήρια. Με το αριστερό χειριστήριο χειρίζεσαι την κίνηση του παίκτη ενώ με το δεξί κλωτσάς την μπάλα. Mε το δεξί αποφασίζεις την κατεύθυνση της μπάλας κουνώντας το χειριστήριο προς την αντίστοιχη κατεύθυνση ενώ το αριστερό σου χέρι είναι στατικό και χρησιμοποιείς κυρίως το joystick. Με την αριστερή σκανδάλη μπορείς να τρέξεις, το οποίο όμως συμβαίνει για περιορισμένο χρόνο και πολύ γρήγορα ο παίκτης σου θα βρεθεί κουρασμένος και να μην μπορεί να κουνηθεί. Με τη δεξιά σκανδάλη και με την κίνηση του χειριστηρίου μπορείς να δώσεις πάσα σε κάποιον συμπαίκτη σου κάτι το οποίο οι περισσότεροι ξεχνάνε.

Η κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις παίκτες και ο αγώνας διαρκεί 3 λεπτά. Αν στη λήξη του χρόνου οι ομάδες βρίσκονται σε ισοπαλία τότε το επόμενο γκολ κερδίζει. Αντίστοιχα αν μία ομάδα προπορεύεται με δύο πόντους από την αντίπαλη ομάδα τότε στον αγωνιστικό χώρο μπαίνει η χρυσή μπάλα, όπου αξίζει 2 πόντους αντί για 1, το γκολ με αυτήν.

Η μπάλα που χρησιμοποιείται στον αγώνα είναι δυσανάλογα μεγάλη από τους παίκτες με αποτέλεσμα να οδηγεί σε κωμικά αποτελέσματα. Το να έχεις τον έλεγχο της μπάλας γίνεται όλο και πιο δύσκολο αλλά και πιο αστείο. Κλωτσιές και κεφαλιές στον αέρα θα είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Θυμίζει σαν να παίζεις Rocket League αλλά με μία δόση Nintendo.

Chambara

Αυτό το παιχνίδι με τον περίεργο τίτλο ήταν και στο αρχικό Wii Sports. Πρόκειται για ένα είδος ξιφασκίας με μεγάλα ξίφη που δεν μπορούν να τραυματίσουν τον αντίπαλο. Οι παίκτες τοποθετούνται σε μία πλατφόρμα πάνω από μία πισίνα και ο σκοπός είναι να καταφέρεις χτυπήματα στον αντίπαλο προκειμένου να τον ρίξεις στο νερό. Το εν λόγω παιχνίδι μάλλον είναι φαντασία της Nintendo καθώς δεν βρήκα καμία πραγματική του αναφορά. Η λέξη στα ιαπωνικά σημαίνει ξιφασκία και χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει υποείδος ταινιών.

Με το χειριστήριο κινείς ελεύθερα το ξίφος σου προσπαθώντας να χτυπήσεις τον αντίπαλο ή να αμυνθείς από τα δικά του χτυπήματα. Για την επίθεση το μόνο που χρειάζεσαι είναι κοφτές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω σε οποιαδήποτε γωνία. Για την άμυνα κρατάς την σκανδάλη και πάλι με το χειριστήριο ορίζεις τη γωνία με την οποία θα αμυνθείς. Το ξίφος σου πρέπει να βρει κάθετα το ξίφος του αντιπάλου για να είναι επιτυχής η άμυνα. Αντίστοιχα και εσύ σαν επιτιθέμενος πρέπει να βρεις το κενό στην άμυνα του αντιπάλου και να χτυπήσεις παράλληλα με την άμυνα του ώστε να περάσει το ξίφος και να τον χτυπήσει. Η άμυνα είναι απαραίτητη και στρατηγικά κρίσιμη καθώς μία αποτυχημένη επίθεση θα αφήσει τον αντίπαλό σου ανοιχτό σε χτυπήματα. Μία επίθεση στην οποία αμύνθηκες σωστά θα προκαλέσει σύγχυση και ζάλη στον αντίπαλό σου και εκεί είναι το άνοιγμα που χρειάζεσαι για να κάνεις επίθεση

Υπάρχουν τριών ειδών ξίφη. Το πρώτο είναι το απλό ξίφος το οποίο έχει τη μεγαλύτερη δύναμη από όλα αλλά και το μικρότερο περιθώριο στρατηγικής. Το δεύτερο είναι το Charged Sword το οποίο φορτίζει όταν κάνεις άμυνα και δέχεται χτυπήματα του αντιπάλου. Όταν φορτίσει μπορείς να εξαπολύσεις μία δυνατή επίθεση. Η τρίτη και τελευταία σου επιλογή είναι τα δύο σπαθιά τα οποία είναι και η δεύτερη και τελευταία επιλογή σου που θα χρειαστείς να παίξεις με 2 joy-con. Στρατηγικά είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν μπορείς να συντονίσεις τα δυο σου χέρια μπορείς να έχεις το ένα για άμυνα και το άλλο για επίθεση. Με το ένα λοιπόν θα παρακολουθείς τις επιθέσεις του αντιπάλου και θα αμύνεσαι και μόλις βρεις άνοιγμα με το άλλο να επιτεθείς. Φυσικά το παιχνίδι είναι δίκαιο και δεν σε αφήνει να τα κάνεις ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας τα διπλά σπαθιά και κάνοντας επίθεση μπορείς να τα φορτίσεις και αυτά και να κάνεις μία ειδική στριφογυριστή επίθεση.

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους. Όποιος έχει τις περισσότερες νίκες κερδίζει. Αν είσαι καλός και πάρεις άμεσα δύο νίκες δεν οδηγείστε σε τρίτο γύρο. Φυσικά το παιχνίδι έχει και χρόνο οπότε αν εντός αυτού δεν οδηγηθεί ένας από τους δυο σας στο νερό τότε καταλήγει σε ισοπαλία. Αν με το πέρας των τριών γύρων βρίσκεστε σε ισοπαλία τότε επόμενος πόντος κερδίζει. Με μία διαφορά, ότι η μισή πλατφόρμα υποχωρεί και πλέον ο αγωνιστικός χώρος είναι υπερβολικά μικρός. Αρκούν 1-2 χτυπήματα για να ρίξετε τον αντίπαλο στο νερό.

Bowling

Άλλο ένα παιχνίδι βγαλμένο κατευθείαν από το Wii Sports που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό τον τίτλο. Η συνταγή παραμένει απλή και η κίνηση γίνεται πάλι κρατώντας τη σκανδάλη η οποία αντιπροσωπεύει το κράτημα της μπάλας και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση για να ρίξεις την μπάλα στο bowling. Παρατήρησα ότι όταν παίζεις μόνος σου ή με φίλους στην κονσόλα σου έχει δύο modes. Το ένα είναι το κλασικό bowling και το άλλο είναι bowling με εμπόδια όπως εμφανίζει τυχαία εμπόδια, κινούμενα και μη, πρέπει να περάσεις την μπάλα από αυτά και να χτυπήσεις τις κορίνες. Όταν όμως παίζεις online τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Ενώ φαινομενικά παίζει σε ένα κανονικό παιχνίδι παράλληλα υπάρχει και elimination. Ξεκινάτε 16 παίκτες και κάθε τρεις γυρους γίνεστε λιγότεροι. Από τους 16 στους οκτώ, από τους οκτώ στους πέντε, από τους πέντε στους τρεις και μετά τελικός. Στην περίπτωση που στην τελευταία θέση ισοβαθμούν παραπάνω από ένας παίκτης περνάνε όλοι τους στην επόμενη γύρα. Μια πολύ καλή προσθήκη στον τίτλο αυτό είναι η δυνατότητα φάλτσου. Σε όλα τα παιχνίδια μπορείς να ελέγξεις το χτύπημά σου πέρα από δεξιά-αριστερά πάνω-κάτω και να είναι πιο ακριβείας στην κατεύθυνση που θέλεις, στο μπόουλινγκ όμως είναι η καλύτερη εφαρμογή του. Με μια ελαφριά περιστροφή του καρπού μπορείς να φαλτσάρεις την μπάλα προς την κατεύθυνση που θέλεις.

Volleyball

Το βόλεϊ ήταν από τα παιχνίδια, που ανακοινώθηκαν στη συλλογή αυτή, που ενθουσιάστηκα περισσότερο. Παρότι σαν άθλημα έχει πολλές κινήσεις, στην ουσία κινείς το χειριστήριο σου είτε από πάνω προς τα κάτω είτε από κάτω προς τα πάνω. Οπότε με απλές κινήσεις μπορείς να εκτελέσεις το σέρβις, την υποδοχή, την πάσα, την άμυνα και το καρφί ώστε να σκοράρεις πόντους. Η κίνηση του παίκτη μέσα στο γήπεδο γίνεται αυτόματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να αντιδράσεις έγκαιρα και ακόμα και αν η μπάλα πηγαίνει προς την άλλη άκρη του γηπέδου από την οποία βρίσκεσαι, ο παίκτης σου θα κάνει θεαματικές βουτιές προσπαθώντας να προλάβει την μπάλα.

Αρχικά δεν μου άρεσε η έλλειψη ελέγχου του παίκτη μέσα στο γήπεδο από την άλλη οι αλλαγές μπάλας γίνονται τόσο γρήγορα που δεν θα προλάβαινες να αντιδράσεις. Αν παίξεις με έμπειρους παίκτες η μπάλα θα αλλάζει τόσο γρήγορα χέρια που θα πρέπει να αντιδράς άμεσα και παρόλα αυτά ο κάθε πόντος θα σου πάρει αρκετή ώρα για να τον κερδίσεις. Κάθε ομάδα αποτελείται από δύο παίκτες που θα πρέπει να συντονίσουν τις κινήσεις τους για να πάρουν τη νίκη. Ο αγώνας τελειώνει στους πέντε πόντους εκτός και αν υπάρξει ισοπαλία που επεκτείνεται μέχρι τους επτά.

Tennis

Επιστροφή και πάλι στα βασικά καθώς βλέπουμε άλλο ένα παιχνίδι το οποίο έχουμε γνωρίσει σε προηγούμενο τίτλο. Άλλο ένα παιχνίδι που τρέχεις με μανία να προλάβεις την μπάλα και να αντιδράσεις έγκαιρα. Ο παίκτης κινείται αυτόματα στο χώρο και για να καλυφθεί όλο το γήπεδο υπάρχει και δεύτερος παίκτης. Μόνο που δεν τον χειρίζεται κανένας, αλλά εσύ. Στην ουσία και οι δύο χαρακτήρες στη μεριά σου κινούνται από μόνοι τους και όσο κουνάς το χειριστήριο για να αποκρούσεις με τη ρακέτα και οι δύο παίκτες κάνουν το ίδιο.

Badminton

Για τους περισσότερους αυτό είναι το πιο αδιάφορο παιχνίδι της συλλογής. Δεδομένου ότι υπάρχει ήδη το τένις μέσα στη συλλογή, θα μπορούσε να μπει κάποιο άλλο άθλημα όπως το boxing που ήταν στο αρχικό wii sports και όχι κάτι που είναι παρόμοιο. Από την άλλη το μπάτμιντον έχει διαφορετικές κινήσεις από ότι το τένις οπότε μπορείτε να το απολαύσετε εξίσου.

Modes

Μπαίνοντας στο μενού έχεις τρεις επιλογές. Η μία είναι να φτιάξεις ένα online δωμάτιο ώστε να παίξετε μόνο εσύ και οι φίλοι σου. Η άλλη επιλογή είναι να παίξεις τοπικά στην κονσόλα σου παρέα με φίλους. Αλλά ας μη γελιόμαστε, το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για online και εκεί είναι που έριξε όλη της τη φροντίδα η Nintendo. Τα άλλα δύο mode στην ουσία υπάρχουν συμπληρωματικά για να σου δώσουν έξτρα επιλογές. Η βάση του παιχνιδιού λοιπόν είναι το online και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό τον τομέα σκίζει!

Όπως περιέγραψα και πιο πάνω όλα τα παιχνίδια δεν διαρκούν πάνω από 3 λεπτά συνήθως και σε συνδυασμό με το σωστά σχεδιασμένο online κομμάτι μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις στο κάθε παιχνίδι πολύ γρήγορα. Μπορείς πολύ εύκολα σε μισή ώρα να παίξεις 5-10 γρήγορα ματσάκια. Δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα και κανένα πρόβλημα είτε στο παιχνίδι αυτό καθαυτό ή στις online λειτουργίες του. Επίσης πολύ γρήγορα γίνεται το matchmaking και γενικά βρίσκεις συμπαίκτες πολύ εύκολα. Υποψιάζομαι ότι αν δεν βρεθούν αρκετοί παίκτες ο server σου βάζει αυτόματα bot για να μπορείς να παίξεις, συμπληρώνοντας τα άτομα που σου λείπουν.

Μια αλλαγή που έγινε στο matchmaking του Nintendo Switch Sports είχε να κάνει σχετικά με την εμπειρία των παικτών. Αφού πάρεις ένα σερί νικών το παιχνίδι σε βάζει πλέον σε pro league. Εκεί βλέπεις ότι πλέον έχεις να κάνεις με παίκτες που ξέρουνε καλά το παιχνίδι. Βέβαια και αυτό έχει βαθμίδες να ανέβεις αλλά αν θέλεις μπορείς όταν επιλέγεις παιχνίδι να του πεις να μην λάβει υπόψιν το επίπεδο του pro league και να σε ταιριάξει με οποιονδήποτε. Όπως πάντα η Nintendo δεν τιμωρεί την ήττα σου και λαμβάνει υπόψιν μόνο τις νίκες σου. Στο τέλος κάθε αγώνα παίρνεις και 30 πόντους + extra πόντους για τυχόν εξαιρετική απόδοση σου στο παιχνίδι. Κάθε 100 πόντους που μαζεύεις παίρνεις και ένα level. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στο επίπεδο σου στην pro league που ανεβαίνει μόνο όταν κερδίζεις ένα αγώνα.

Στην οθόνη επιλογής παιχνιδιού σου δίνει άλλες δυο προοπτικές να εξασφαλίσεις ότι θα βρεις κόσμο να παίξεις. Το ένα είναι ότι μπορείς να διαλέξεις 1-3 παιχνίδια που θέλεις να παίξεις και να σε βάλει όπου βρει διαθέσιμο. Η άλλη επιλογή είναι να διαλέξει το παιχνίδι τελείως τυχαία παιχνίδι. Παρόλα αυτά δοκίμασα να μπαίνω συνέχεια με την random επιλογή και πρόσεξα ότι προσπαθεί να κάνει κύκλο και να σε βάλει να παίξεις κάθε άθλημα.

Social

Τα επίπεδα που κερδίζεις δεν είναι μόνο για να κοντράρεστε με τους φίλους σου. Υπάρχουν σετ 12 αντικειμένων τα οποία αποτελούνται από ρούχα, αξεσουάρ και άλλα cosmetic που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους παίκτες. Με κάθε επίπεδο λοιπόν που ανεβαίνεις παίρνεις και ένα τέτοιο αντικείμενο τυχαία, αν πάρεις και τα 12 σου ξεκλειδώνει ένα outfit. Κάθε εβδομάδα υπάρχει διαθέσιμο και ένα καινούργιο σετ για να ξεκλειδώσεις. Οπότε αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για να παίξεις online ώστε να διαμορφώσεις το χαρακτήρα σου όπως εσύ θέλεις.

Παίξτε online και αντιμετωπίστε αντιπάλους από όλο το κόσμο για να κερδίσετε ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού ή να στοχεύσετε στο Pro League.

Αντιμετωπίστε αντιπάλους από όλο τον κόσμο και προσπαθήστε να φτάσετε στο Pro League σε κάθε άθλημα. Καθώς παίζετε διαδικτυακά σε τυχαίους αγώνες matchmaking, μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους που κερδίζετε για ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού, όπως ρούχα, αθλητικά αξεσουάρ, εξοπλισμό και πολλά άλλα για το avatar σας. Τα διαθέσιμα αντικείμενα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, επομένως ελάτε ξανά και δείτε τι υπάρχει σε απόθεμα!

Switch Sports

Ένα άλλο social κομμάτι παιχνιδιού είναι ότι κλασικά δεν μπορείς να κάνεις chat με τους παίκτες αλλά μπορείς να στέλνεις emoticons ή να παίρνεις πόζες. Αυτό δίνει τον έλεγχο στη Nintendo σε σχέση με τα reaction σου ώστε να υπάρχει η ευγενής άμιλλα. Δεν μπορείς δηλαδή να θυμώσεις και να βρίσεις κάποιον παίκτη γιατί δεν απέδωσε όπως ήθελες. Όταν χάνει μία ομάδα την δείχνει αγκαλιά να είναι στεναχωρημένη και να παρηγορεί ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό των παιχνιδιών της Νintendo το οποίο εν μέρει σε περιορίζει στην επικοινωνία αλλά από την άλλη προλαμβάνει την τοξικότητα.

The elephant in the room

Το Nintendo Switch Sports προσφέρεται τόσο σε ψηφιακή αλλά και σε φυσική μορφή. Στη φυσική μορφή όμως έχει και ένα έξτρα εξάρτημα, το leg strap. Πολλοί διχάστηκαν αν έπρεπε να πάρουνε την ψηφιακή έκδοση εφόσον δεν είχανε το εξάρτημα αυτό. Είναι όμως απαραίτητο; Σίγουρα όχι αυτή τη στιγμή και είναι αβέβαιο κατά πόσο όντως θα το χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. Το leg strap χρησιμοποιείται παράλληλα με το ποδόσφαιρο και προς το παρόν μόνο σε ένα ειδικό mode-προπόνηση. Σε αυτό φοράτε το leg strap στο πόδι σας και βάζετε μέσα σε αυτό το joy-con και ρίχνετε σουτάκια στο τέρμα, αντί να κινείται με το χέρι το χειριστήριο.

Εκτός από το golf που αναμένουμε σαν free update το φθινόπωρο υποσχέθηκαν μέσα στο καλοκαίρι ότι θα δοθεί άλλο ένα update όπου θα μπορείτε να παίξετε κανονικά ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας το πόδι σας μέσω του leg strap. Παρότι ακόμα δεν έχουμε παίξει με αυτή την επιλογή δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τα έξτρα 10 ευρώ. Ενώ η ψηφιακή έκδοση κοστολογείται στα 39,99 ευρώ, η φυσική λόγω του εξαρτήματος στα 51,90 ευρώ. Φυσικά αν έχετε ήδη το ring fit adventure δεν χρειάζεται να αγοράσετε εκ νέου το εξάρτημα καθώς επίσης και αν πάρετε την ψηφιακή έκδοση και αποφασίσετε ότι τελικά ενδιαφέρεστε να παίξετε και με αυτό τον τρόπο, το εξάρτημα πωλείται ξεχωριστά. Δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι που θα παίζω τακτικά και σε μικρά sessions δεν βρίσκω πολύ βολικό το cartridge οπότε τελικά μετά από όλα αυτά η digital έκδοση του Nintendo Switch Sports ήταν η προτιμότερη για μένα.

Συμπεράσματα

Είναι λοιπόν το Nintendo Switch Sports ένα must για την συλλογή σας; Αν ψάχνετε ένα διασκεδαστικό party game για να παίζεται με φίλους στο σπίτι είτε online, δεν θα βρείτε καλύτερο παιχνίδι. Αν μάλιστα είστε και νοσταλγοί του Wii Sports η αγορά του είναι μονόδρομος. Είναι τέλειο το παιχνίδι σε αυτό που κάνει; Είναι! Οι κινήσεις δουλεύουν άψογα, το online κομμάτι δουλεύει άψογα. Όλα είναι καλοκουρδισμένα και χωρίς θέματα. Άρα παίρνει άριστα; Εδώ είναι το πρόβλημά μου. Δεν μπορώ να του βάλω άριστα γιατί με αφήνει να θέλω κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να παραπονεθώ, λόγω της τιμής του, ότι δεν είναι επαρκές.

Έχει ανακοινωθεί ήδη ότι θα λάβει ένα έξτρα άθλημα, το γκολφ και υπάρχουν φήμες από dataminers που μιλάνε και για πιθανή προσθήκη μπάσκετ και dodgeball. Αν μπουν και τα δύο τελευταία εννοείται ότι θα είναι ακόμα πιο μεγάλο value for money σαν παιχνίδι. Παρότι παίζω σχεδόν καθημερινά θα ήθελα κάτι παραπάνω να με τραβήξει να παίξω πέρα από τα cosmetic πού ξεκλειδώνεις. Θα ήθελα την ύπαρξη παραλλαγών του κάθε παιχνιδιού αλλά και ίσως κάποιο competitive πρωτάθλημα.

Όπως ανέφερα ήδη το παιχνίδι, για αυτά που δίνει και για την τιμή που έχει, είναι τίμιο. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω την αίσθηση που έχω ότι θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο σαν παιχνίδι. Από το πιο απλό, δηλαδή να δοθεί δώρο στο NSO, έως και το να είναι ένα συνεχιζόμενα αναβαθμίσιμο παιχνίδι με πολλές προσθήκες. Επίσης θα μπορούσε να είναι promotion για άλλα παιχνίδια.

Ήδη κάμποσα από τα αθλήματα που περιέχει το Nintendo Switch Sports έχουν ανακοινωθεί ή έχουν κυκλοφορήσει παιχνίδια με τον Μάριο οπότε θα μπορούσε να έχει ένα cosmetic πακέτο σχετικό ή ακόμα και διάφορες κινήσεις βγαλμένες από τα παιχνίδια που να κάνουν και ουσιαστική διαφορά στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε διάφορες καμπάνιες, όπως το Ninjala, με unlockables από διάφορους άλλους τίτλους. Οι χειρισμοί του είναι σχετικά απλοί κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει κάποιον να χάσει το ενδιαφέρον του. Αυτό βέβαια εξυπηρετεί το σκοπό του να είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσει και ένα παιδί.

Pros

 • Οτι πιο διασκεδαστικό στο είδος του
 • Ξυπνάει τις αναμνήσεις από το Wii Sports
 • Άρτιο τεχνικά
 • Απροβληματιστο το online παιχνίδι

Cons

 • Περιορισμένες δυνατότητες όταν παίζεις τοπικά
 • Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τα cosmetic χωρίς ίντερνετ
 • Θα ήθελα περισσότερα παιχνίδια ή μεγαλύτερο βάθος στα ήδη υπάρχοντα
8 / 10 - eight out of ten
8/10

Ευχαριστούμε την CDMedia, για την παραχώρηση του τίτλου.

Nintendo Switch Sports

 • Released: April 29, 2022
 • Genre: Sports, Multiplayer, Party
 • Number of players:
  • Offline: 1 – 4
  • Online: 1 – 2
 • Publisher: Nintendo
 • Download size: 3 GB
 • PEGI Rating: 7
 • Play modes: TV, Tabletop

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 5900 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *