Δωρεάν το Kirby 64: The Crystal Shards

Αν είστε κάτοχος του Nintendo Switch Online και του Expansion Pack τότε μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Kirby 64: The Crystal Shards.

kirby 64

Μερικές πληροφορίες για το kirby 64: The Crystal Shards

Το kirby 64: The Crystal Shards είναι ένα platform παιχνίδι του 2000 που αναπτύχθηκε από το HAL Laboratory και εκδόθηκε από τη Nintendo. Κυκλοφόρησε για το Nintendo 64 (N64) και είναι το πρώτο παιχνίδι Kirby που διαθέτει τρισδιάστατα γραφικά. Η πλοκή του παιχνιδιού ακολουθεί τον Kirby καθώς προσπαθεί να συναρμολογήσει ξανά έναν ιερό κρύσταλλο που έχει θρυμματιστεί από τη Σκοτεινή Ύλη. Τα γραφικά προβάλλονται από μια προοπτική 2.5D. Ο παίκτης διασχίζει τα επίπεδα και αποκτά δυνάμεις απορροφώντας εχθρούς. Στο Kirby 64 επίσης εισάγονται για πρώτη φορά τα Power Combos, η δυνατότητα δηλαδή ανάμειξης δυνάμεων για τη δημιουργία νέων και πιο ισχυρών.

Δείτε το Trailer του παιχνιδιού

Ίσως, και να γνωρίζετε πως το 2022 είναι η 30ή επέτειος του Kirby. Ως φόρος τιμής αυτής της επετείου, μία ζωντανή συναυλία θα μεταδοθεί στις 11 Αυγούστου! Το καλύτερο; Μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν! Περισσότερα για αυτό το event μπορείτε να μάθετε εδώ .

Αξίζει επίσης να θυμηθούμε πως μια παρόμοια δράση είχε γίνει και για τη 25η επέτειο με το κονσέρτο να γίνετε στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2017 και να διαρκεί πάνω από 2 ώρες, με μουσική φυσικά από το προαναφερθέντα τίτλο.

Απολαύστε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=BaKDElyDc6o

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *