Προσφορά Nintendo Labo Vehicle Kit από το Market24

Τα ειδικά σχεδιασμένα κιτ του Nintendo Labo, της νέας σειράς διαδραστικών παιχνιδιών για το Nintendo Switch, έρχονται για να προκαλέσουν την εφευρετικότητα, τη διορατικότητα και τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Σε συνεργασία με το Nintendo Switch, σου παρέχουν όλα τα απαραίτητα υλικά και την τεχνολογία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μοναδικές Do-It-Yourself κατασκευές από φύλλα χαρτονιού, συνδυάζοντας το ψηφιακό με το αναλογικό παιχνίδι.

Tα Toy-Cons, όπως ονομάζονται οι χάρτινες αυτές κατασκευές, μεταμορφώνουν τα Joy-Con Controllers του Nintendo Switch, σε «έξυπνα» παιχνίδια, όπως: ένα πιάνο, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, μία μοτοσυκλέτα, ένα ρομπότ, ακόμα και σε ένα καλάμι ψαρέματος. Συνοδεύονται από mini-games, μεταμορφώνοντας την κεντρική μονάδα του Switch – την οθόνη δηλαδή – σε «κέντρο ελέγχου», μέσω του οποίου ο χρήστης αλληλοεπιδρά με τα περιφερειακά.

Η προσφορά

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το Nintendo Labo Vehicle Kit. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders έχετε -35%. Κάνετε δικό σας το περιφερειακό με κόστος 35,69€ (κανονική τιμή 54,90€).

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Mario Kart Live: Home Circuit Market24

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *