Ένας νέος τίτλος Yu-Gi-Oh! αναπτύσσεται για το Switch

Yu-Gi-Oh-SEVENS

Το Yu-Gi-Oh! Rush Duel ανακοινώθηκε το σαββατοκύριακο κατα την διάρκεια του Jump Fiesta 2021 Online. Πρόκειται για το φεστιβάλ των Anime και Manga όπου και αυτό διεξήχθει διαδικτυακά με πολύ γεμάτο πρόγραμμα φέτος. Κατα την διάρκεια του event ανακοίνωσαν τον νέο τίτλο Yu-Gi-Oh! Rush Duel ο οποίος είναι ήδη υπό ανάπτυξη. Το παιχνίδι θα ακολουθήσεi το gameplay του επίσης νέου anime Yu-Gi-Oh! SEVENS.

Είναι το 7ο anime Yu-Gi-Oh! όπου και αυτό με την σειρά του έφερε αλλαγές στο παιχνίδι που λογικά θα δούμε στο παιχνίδι. Ο παίκτης θα μπορεί να κάνει Normal Summon όσα τέρατα θέλει στη γύρα του όπως και να τραβήξει κάρτες μέχρι να έχει πέντε στο χέρι. Οι μάχες είναι πιο γρήγορες από πριν και η στρατηγική σας στο deck-building αλλάζει.

Μέχρι στιγμής το anime είναι στα ιαπωνικά και είναι στο πρόγραμμα η μεταγλώττιση στα αγγλικά. Λογικά το παιχνίδι θα περιμένει την μεταγλώττιση για να το εντάξει στο Yu-Gi-Oh! Rush Duel. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Μέχρι τότε υπάρχει στο Switch το Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution σε έκπτωση, και όχι μόνο.

Yu-Gi-Oh! SEVENS

In the not-so-distant future, Goha City is governed by its largest corporation, “Goha Corp”, everything from schooling, to Dueling rules, to much of daily life. The Megacorp, Goha Corp, runs the metropolis called “Goha City”. Goha Corp doesn’t just control Dueling, they also have a major say in the daily necessities of its city’s citizens, such as food, clothing and even shelter.

Yu-Gi-Oh! SEVENS follows Yuga Ohdo, who attends Goha Seventh Elementary, decides to change this world which is too cramped for kids, and battles with his road “Rush Duel” while believing in his creations.

Tρέιλερ του anime.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *