My Pokemon Stories Vol.5

Σήμερα το My pokemon stories vol.5, μας βρίσκει πίσω στο μακρινό 2006. Τότε ήμουν 16 χρονών και η τελευταία κασέτα Pokemon που είχε κυκλοφορήσει, ήταν η Emerald το 2005. Είχα αποφασίσει ότι πλέον ήμουν αρκετά μεγάλος και ντρεπόμουν να παίζω Pokemon και έτσι είχα κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Εκείνο το καλοκαίρι του 2006 επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Αθήνα όπου έχω συγγενείς. Λίγο πριν φύγουμε για το ταξίδι, αποφάσισα να πάρω μαζί μου το σκονισμένο GameBoy Advance από το συρτάρι για να έχω κάτι να κάνω στο καράβι.

Επιστροφή στην δράση

Χωρίς να το γνωρίζω, εκείνη την χρονιά, τα Pokemon γιόρταζαν την δέκατη επέτειο τους. Εκεί που διέμενα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατέβηκα σε ένα περίπτερο να αγοράσω ένα περιοδικό να περάσει λίγο η ώρα (νομίζω ήταν τα Σαΐνια). Καθώς ξεφύλλιζα τις σελίδες αραχτός στον καναπέ του σαλονιού, εκείνη η σελίδα που γύρισα άλλαξε την ζωή μου. Ήταν μία διαφήμιση για την δέκατη επέτειο Pokemon και έλεγε σε ποιες περιοχές της Αθήνας θα γινόντουσαν event. Ως δώρο θα έδιναν κάποια Pokemon που δεν γινόταν να βρεθούν εντός του παιχνιδιού.

Τα Pokemon που έδιναν ήταν τα Lugia, Ho-oh, Entei, Raiku, Suicune, Latios, Latias, Charizard, Articuno και φυσικά Pikachu. Οι περιοχές όπου θα λάμβαναν χώρο ήταν στα Jumbo Αλίμου, Ν. Ερυθραίας, Ν. Ιωνίας, Νίκαιας, Αγ. Παρασκευής και Θεσσαλονίκης. Το event θα γινόταν για δύο μέρες στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου όπου εγώ θα βρισκόμουν ακόμα στην Αθήνα. Μόλις το διάβασα πετάχτηκα πάνω φωνάζοντας μουδιασμένος από χαρά. Ο ξάδερφος μου τρόμαξε μην γνωρίζοντας τι είχε συμβεί. Ιορδάνη, Ιορδάνη φώναζα σαν τρελός, είναι κάποια από αυτές τις περιοχές εδώ κοντά; Μέχρι να λάβω απάντηση η κάρδια μου κόντευε να σπάσει.

Ναι μου απαντά, ο Άλιμος. Φυσικά τον ρώτησα αν θα μπορούσε να με πάει και εκείνος γεμάτος χαρά μου απάντησε θετικά. Η μέρα έφτασε, ανεβήκαμε στην μηχανή και φτάσαμε έξω από το κατάστημα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσος κόσμος περίμενε στην ουρά. Όταν έφτασε η σειρά μου, ο ενδοιασμός μου ήταν μεταξύ Lugia και Ho-oh. Τελικά επέλεξα τον Lugia, μου έδωσαν και κάποια αναμνηστικά δωράκια και κάπως έτσι ένας νέος φίλος είχε μπει στην ομάδα. Έκανα και κάποιες ανταλλαγές με παιδιά που γνώρισα εκεί και κάπως έτσι απέκτησα και ένα Mew. Όταν γύρισα στην Κρήτη, στο σχολείο ήμουν το επίκεντρο της προσοχής και όλοι θαύμαζαν τον Lugia μου.

Ταξίδι στο σήμερα

Από τότε έχει ταξιδέψει σε όλες τις νέες γενιές, νικήσαμε τις 100 μάχες στο Pokemom Collosseum, τον θρυλικό Red στο Mt. Silver, αμέτρητα πρωταθλήματα και σήμερα βρίσκετε στο πλευρό μου στην περιοχή Galar (Pokemon Sword & Shield). Αμέτρητες αναμνήσεις μας συντροφεύουν από εκείνη την μέρα μέχρι και σήμερα. Πόσο τυχερός ήμουν που αποφάσισα να πάρω μαζί μου εκείνο το Gameboy Advance;

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *