Ο τυφώνας METROID DREAD

Από την Παρασκευή βλέπουμε παντού ποστ για Nintendo Switch Oled και Metroid Dread. Παίξαμε και εμείς το παιχνίδι και γράψαμε το αναλυτικό review μας.

UK Charts

Το Metroid Dread κατέλαβε την τρίτη θέση στα βρετανικά charts την περασμένη εβδομάδα, καθιστώντας το ως το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του franchise για την Αγγλία, ξεπερνώντας τον προηγούμενο κάτοχο του, Metroid Prime 3: Corruption. Πούλησε επίσης τρεισήμισι φορές περισσότερες κόπιες στο launch σε σύγκριση με το άλλο 2D Metroid παιχνίδι του προγραμματιστή Mercury το Steam Samus Returns , το οποίο κυκλοφόρησε για το 3DS το 2017. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν ψηφιακές πωλήσεις.

Συνολικά, αυτή η επιτυχία τοποθέτησε το Metroid Dread στην πέμπτη μεγαλύτερη κυκλοφορία για το Switch στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τώρα, πίσω από το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury , The Legend of Zelda: Skyward Sword HD , Monster Hunter Rise και New Pokémon Snap.

Ιαπωνία

Στην Ιαπωνία το franchise του Metroid δεν είναι τόσο επιτυχημένο. Παρ’ όλα αυτά στο eshop του Switch μπήκε αμέσως στις πρώτες θέσεις και περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα πάει και εκεί

Πέρα από το Dread

Χάρη στις προσφορές της Virtual Console στο Wii U, το Metroid Fusion , το προηγούμενο τοπ παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε το 2002 για το Game Boy Advance, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο #1 στα charts πωλήσεων του eShop στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Metroid: Zero Mission , το ριμέικ του GBA του αρχικού Metroid, ακολουθεί στο #2, με τα Metroid Prime Trilogy και Super Metroid να βρίσκονται στο #7 και #9 αντίστοιχα.

Όσον αφορά το 3DS eshop, το Metroid: Samus Returns , το ριμέικ του Metroid II: Return of Samus το 2017, έρχεται στο #3.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *