Mario Golf: Super Rush – Switch Review

Mario Golf: Super Rush

Ο Mario φέρνει το Golf στον λαό!

Το Mario Golf: Super Rush αποτελεί ακόμα έναν αθλητικό τίτλο Mario. Ο οποίος καταφέρνει να μας χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης και εκβάθυνσης στον μαγικό κόσμο του Golf. Η σειρά Mario Golf ξεκίνησε το 1999 με την πρώτη προσθήκη του παιχνιδιού να είναι διαθέσιμη στο Nintendo 64. Ενώ μετά από 4 ακόμα κυκλοφορίες η σειρά έρχεται πλέον και στο Nintendo Switch, με το Mario Golf: Super Rush.

Golf Odyssey

Gameplay

Το Mario Golf: Super Rush μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε κλασικό γκολφ με χαρακτήρες της σειράς Mario. Όμως προσφέρει και πολλές εναλλακτικές επιλογές παιχνιδιού που ξεφεύγουν από τους καθιερωμένους κανόνες του αθλήματος.

Golf Adventure

Ξεκινώντας το παιχνίδι είναι καλό να παίξετε το Golf Adventure. Στην ουσία μέσα από τον χαρακτήρα Mii που θα δημιουργήσετε, θα μάθετε τους κανόνες του αθλήματος. Και θα προπονηθείτε μέχρι να καταφέρετε να κερδίσετε πρωταθλήματα αλλά και bosses.

Golf Village

Κάτι τέτοιο δεν είναι δύσκολο, αφού το tutorial του παιχνιδιού θα σας διδάξει όσα χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό προκειμένου να σας δώσει τη μικρή βοήθεια που ίσως χρειαστείτε.

Πέρα του Golf Adventure υπάρχουν και άλλα modes που προσωπικά τα βρήκα πιο διασκεδαστικά. Για να παίξετε είτε ως single player είτε με την παρέα σας, είτε online. Πάμε να τα δούμε όμως ξεχωριστά.

Solo Challenge

Στο Solo Challenge θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε ενάντια στον εαυτό σας. Στα score attack και time attack, όπου σκοπός είναι να επιτύχετε το καλύτερο (μικρότερο) σκορ ή να κάνετε το λιγότερο χρόνο, ολοκληρώνοντας ένα παιχνίδι γκολφ με 18 τρύπες. 

Let’s play

Play Golf

To Play Golf προσφέρει 4 single player και multiplayer επιλογές, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης των motion controls. Στο Standard Golf μπορείτε να ανταγωνιστείτε CPU παίκτες ή φίλους σε ένα κλασικό παιχνίδι Golf. Στο Speed Golf μετά το χτύπημα της μπάλας πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε να τελειώσετε το παιχνίδι. Το συντομότερο δυνατό και πριν τους αντιπάλους σας. Στο Battle Golf το γήπεδο γίνεται ένα πεδίο μάχης με εμπόδια, όπου μετρά η ακρίβεια αλλά και η ταχύτητα. Τέλος, στο Network Play μπορείτε να παίξετε online ή local multiplayer με άλλους παίκτες που έχουν κι εκείνοι το παιχνίδι.

Play with friends

Οι χαρακτήρες που είναι διαθέσιμοι ως αθλητές στο νέο Mario Golf είναι οι συνηθισμένοι Mario, Luigi, Peach κ.α. Όμως κάνουν την επιστροφή τους και πολλοί από τους αγαπημένους μας κακούς. Επιστρέφει ο πονηρός Wario και ο λατρεμένος Waluigi. Ενώ βλέπουμε ακόμα και τον ολοστρόγγυλο King Bob-Οmb να γίνεται αθλητής και να αγωνίζεται σε παιχνίδια γκολφ. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες έχει διαφορετικά stats για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο playstyle σας και μοναδικές ικανότητες που μπορούν να κατατροπώσουν τους αντιπάλους.

Τα διαφορετικά game modes και η ποικιλία των χαρακτήρων που μπορούμε να επιλέξουμε κάνουν το παιχνίδι ευχάριστο και ενδιαφέρον, αφού οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Γραφικά και ήχος

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι απλά εξαιρετικά τόσο σε docked όσο και σε handheld μορφή. Ειδικά όταν απεικονίζεται η χρωματική παλέτα της Nintendo στην τηλεόραση σας είναι χάρμα οφθαλμών. Επίσης έχει δοθεί εξαιρετική έμφαση στη λεπτομέρεια των χαρακτήρων όπου ο καθένας τους έχει μοναδικές κινήσεις και εκφράσεις.

Nintendo Characters

Οι πίστες που παίξαμε ήταν και αυτές πανέμορφες. Ο ήχος για άλλη μία φορά ακολουθεί τα υψηλά standard της Nintendo που μας έχει συνηθίσει ενώ σε κάθε κίνηση των παικτών θα ακούσετε αστείους ήχους.

Σύνοψη

Το Mario Golf: Supe Rush δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν κλασικό τίτλο Golf. Διατηρώντας αναλλοίωτους τους κανόνες του παιχνιδιού και προσφέροντας την κατάλληλη καθοδήγηση θα σας βάλει κατευθείαν στο κόσμο του Golf. Τα εναλλακτικά game modes κάνουν το παιχνίδι ευχάριστο και σπάνε τη μονοτονία ενός απλού παιχνιδιού Golf. Τόσο το Speed Golf όσο και το Battle Golf είναι ξεκαρδιστικά για εσάς και την παρέα σας.

Εν κατακλείδι το Mario Golf: Super Rush ήρθε για να αποτελέσει έναν ακόμα επιτυχημένο family τίτλο στην βιβλιοθήκη της Nintendo. Που σίγουρα αξίζει να ασχοληθεί ακόμα και κάποιος που δεν είναι μυημένος στο Golf.

Overview Trailer

Θετικά

+ Αυθεντικό Golf παιχνίδι

+ Αναλυτικά tutorials

+ Εναλλακτικά και διασκεδαστικά game modes

+ Πανέμορφα γραφικά και πίστες

+ Ξεκαρδιστικοί χαρακτήρες της Nintendo

+ Multiplayer και online mode

+ Δημιουργία Mii και ενσωμάτωση στα game modes

Αρνητικά

– Απουσία story mode αλλά με το Golf Adventure να συμπληρώνει το κενό

– Μικρό κίνητρο για παιχνίδι στο διαδίκτυο

9/10

Ευχαριστούμε την CD Media για την παραχώρηση του τίτλου.

  • Players: up to 4
  • Genre: Sports, Multiplayer
  • Publisher: Nintendo
  • Developer: Camelot
  • Game file size: 3,2 GB
  • Supported Play Modes: Handheld mode, Tabletop mode, TV mode, Paid online membership service, Save Data Cloud
  • PEGI Rating: 3

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Διαβάστε: Miitopia – Nintendo Switch Review

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *