Monday, June 24, 2024
Νέα

Immortals Fenyx Rising: τα σχέδια για μετά την κυκλοφορια

Immortals Fenyx Rising dlc

Το Immortals Fenyx Rising κάνει σχέδια για μετά την κυκλοφορια πριν καν πάρουμε στα χέρια μας το παιχνίδι. Μετά την κυκλοφορία του Immortals Fenyx Rising ,θα υπάρχει πολύ καινούργιο περιεχόμενο καθ’οδον. Η Ubisoft σχεδιάζει free in-game events,εβδομαδιαία dungeon challenges και daily quests. Επιπροσθέτως υπάρχει και το season pass. Περιέχει ένα bonus quest (When the Roads get Rocky) και τρία story-driven dlc : A New God,Myths of the Eastern Realm, και The Lost Gods. Η Ubisoft μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες για κάθε ένα από αυτά.

A New God (DLC 1)

Ο Fenyx,πλέον όντας ένας πλήρης θέος καταφτάνει στον Όλυμπο , έτοιμος να ζήσει μια νέα περιπέτεια. Στην αποστολή αυτού του dlc,ο Fenyx αντιμετωπίζει μια σειρά από δοκιμασίες που του βάζουν οι ήδη γνωστοί θεοί που συναντήσαμε στα Golden Isles. Οι δοκιμασίες μας συστήνουν νέους τύπους γρίφων τοποθετημένους στο εκπληκτικό σκηνικό της κατοικίας των Ελλήνων θεών,τον Όλυμπο. Σε αυτές τις δοκιμασίες ο Fenyx ακονίζει τις θεϊκές τους δυνάμεις. Βρίσκει τρόπους να γίνει ακόμα πιο δυνατός καθώς προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στους εσωτερικούς κύκλους του Πάνθεον. Μόλις ο νεαρός θεός κερδίσει την εύνοια της Αφροδίτης,της Αθηνάς,του Άρη,του Ήφαιστου και του Ερμή,θα είναι έτοιμος να προκαλέσει τον ίδιο τον Βασιλιά των θεών τον Δία.

Myths of the Easter Realm (DLC 2)

Σε μια χώρα μακριά από τον ελληνικό κόσμο υπήρχε μια άλλη ιστορία αθανάτων και ηρώων που έχει γίνει πλέον θρύλος. Όταν ένας άγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα σε Ουρανό και Γη, η ανθρωπότητα μετατράπηκε ξανά στον πηλό από τον οποίο τους είχε δημιουργήσει η Θεά Nuwa. Αλλά ένας γενναίος ήρωας ο Ku, δραπετεύει από την κατάρα του κατεστραμμένου παραδείσου. Με την καθοδήγηση της Nuwa και με σύντροφο τον γνωστό Phoenix, ο Ku ξεκινάει για να αποκαταστήσει την ισορροπία ανάμεσα σε Γη και Ουρανό. Αυτό το dlc θα επιστρέψει στον παίκτη να χειριστεί έναν καινούργιο ήρωα.Ο Ku, έρχεται σε μια ολοκαίνουργια ιστορία εμπνευσμένη από την Κινέζικη μυθολογία. Αντιμετωπίζει θεότητες και εξωτικά τέρατα σε μια μακρινή γη.

The Lost Gods (DCL3)

Σε όλο τον κόσμο κατακλυσμοί πλήττουν πόλεις και καταστρέφουν ζωές. Ο Fenyx υποψιάζεται ότι ο κόσμος δεν βρίσκεται σε ισορροπία επειδή πολλοί Θεοί έχουν εγκαταλείψει τον Όλυμπο. O Fenyx θέλει να βοηθήσει στην επανένωση των θεών. Αλλά του είναι αδύνατο όταν ο Δίας διατάζει τους Ολύμπιους Θεούς να μην έχουν άμεση επαφή με τις μικρότερες θεότητες.

Όμως ο Δίας δεν ανέφερε τίποτα όσον αφορά στην επιστράτευση της βοήθειας ενός θνητού….

Ο Fenyx ανακαλύπτει κάποιον που δεν θα τον χαρακτήριζε κανείς πρωταθλητή. Λέγεται Ash και είναι ένας καθαριστής ναού που δεν έχασε ποτέ την πίστη του στους θεούς. Ο ενθουσιώδης επίδοξος ήρωας ταξιδεύει στα νησιά Pyrite και προσπαθεί να πείσει τον Ποσειδώνα , τον Άδη,την Εστία, την Δήμητρα και τον Βορέα να επιστρέψουν στο Πάνθεον για να σώσουν τον κόσμο. Οι Χαμένοι Θεοί είναι ένα περίεργο συνονθύλευμα.

Ο καθένας τους έχει τους λόγους του που εγκατέλειψε το Πάνθεον και παλιές αντιπαραθέσεις με τον Δία. Ο Ash υπό την προσεκτική καθοδήγηση του Fenyx και της Αθηνάς θα πρέπει να βρει τρόπους να προσεγγίσει κάθε έναν από τους θεούς και να τους πείσει να επιστρέψουν στο σπίτι. Αυτό το DLC προσφέρει νέους τύπους gameplay στους παίκτες υιοθετώντας ένα Brawer-τύπου μάχη από την προοπτική του Fenyx. Ο Ash θα ανακαλύψει νέες ικανότητες και μια πραγματικά ηρωική περσόνα καθώς θα χτίζει την σχέση του με τον Fenyx και τους υπόλοιπους θεούς.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!