Έρχεται το Hero-U: Rogue to Redemption στο Nintendo Switch

Hero-U Rogue to Redemption

H Transolar Games ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Open World RPG της. To Hero-U: Rogue to Redemption καταφθάνει στο Nintendo Switch στις 9 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για tactical RPG με ισομετρική κάμερα, όπως το Diablo. Δανείζεται πολλά στοιχεία απο το Quest for Glory, και θα ικανοποιήσει tabletop RPG fans, όπως και Wizardry fans. Πολλοί του δίνουν τον τίτλο “indie Harry Potter”.

Πριν ανακοινωθεί για το Nintendo Switch, κυκλοφόρησε για το PC το 2018 μαζεύοντας ένα πολύ καλό metacritic score στα 80/100. Απολαύστε το trailer απο το επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο YouTube!

Απο την περιγραφή του Hero-U: Rogue to Redemption καταλαβαίνουμε πως αποτελεί spiritual successor του Quest for Glory, καθώς λαμβάνει χώρα στο ίδιο universe με τον προκάτοχό του. Υποστηρίζει open world exploration mechanics, text based conversations καθώς και ώρες της ημέρας. Καθώς παίζετε, η μέρα θα εξελίσσεται κανονικά, απο το πρωί ως το βράδυ, φέρνοντας μας λίγο στο μυαλό το Persona Series! Το παιχνίδι δίνει δυνατότητα επιλογής για το πως θα μπείτε στη μάχη, είτε χρησιμοποιώντας stealth mechanics, είτε turn-based combat. Μάλιστα, φαίνεται πως τα controls έχουν λάβει optimization αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Το παιχνίδι έχει ήδη σελίδα στο Nintendo eShop και κοστίζει 19.99€. Ποια είναι η άποψή σας; Ελάτε να την μοιραστείτε μαζί μας στο επίσημο Facebook group των Nintenders!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *