Το “Heaven’s Vault” έρχεται στο Nintendo Switch

Είχατε ποτέ πρότυπο τον Indiana Jones ; Έχετε κάποιου είδους κλίση στις αρχαιολογικές ανασκαφές και σας ιντριγκάρει η εξερεύνηση του παρελθόντος; Ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται το Heaven’s Vault για να εκπληρώσει τα όνειρά σας αυτή την εβδομάδα στο Nintendo Switch.

Heaven's Vault

Στο παιχνίδι θα ενσαρκώσετε την αρχαιολόγο Aliya Elasra, η οποία μαζί με το ρομπότ της, τον Six, καλείται να εξερευνήσει μία νέα περιοχή του διαστήματος. Το όνομα της περιοχής είναι Nebula, και σκοπός της είναι να ξεσκεπάσει όλα τα μυστικά του παρελθόντος. Θα τα καταφέρει;

Θα σας παραχωρηθεί άπλετη ελευθερία τόσο στην σειρά με την οποία θα “τρέξετε” την ιστορία όσο και στις επιλογές σας. Κάθε επιλογή και κάθε κίνηση που θα κάνετε, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο πως θα εξελιχθεί η υπόθεση στην συνέχεια.

Και εδώ έρχεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού.

Heaven's Vault

Οι χαρακτήρες που θα συναντήσετε θα θυμούνται τα πάντα σχετικά με εσάς. Οτιδήποτε τους είπατε, ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερθήκατε απέναντί τους, θα καταγραφεί στην μνήμη τους και θα επηρεάσει τον τρόπο συμπεριφοράς τους απέναντί σας. Επομένως καλό θα ήταν να προσέχετε τα λόγια σας και τις πράξεις σας…

“Ποιον θα εμπιστευτείτε;:

“Τι θα ανακαλύψετε;”

“Τι είστε διατεθημένοι να χάσετε;”

Ετοιμαστείτε για μία συναρπαστικη περιπέτεια από το στούντιο inkle που έρχεται για να μας παρασύρει στον κόσμο του Heaven’s Vault στις 28 Ιανουαρίου.

Για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες, δεν μένει παρά να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού, και είμαστε σίγουροι πως θα ενθουσιαστείτε όσο κι εμείς.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 4200 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Credits: Πηγή 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *