Οι Νικητές των Snorlax και Luigi από Plushies Kingdom

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε. Διαβάστε παρακάτω τους νικητές των Snorlax και Luigi.

Giveaway Snorlax Luigi

Πρώτα από όλα όμως να ευχαριστήσουμε την Plushies Kingdom για την προσφορά των δώρων. Θα βρείτε τα προϊόντα τους στη σελίδα τους στο Facebook και στο Instagram. Μην ξεχάσετε να στηρίξετε την προσπάθεια τους για είσοδό στην ελληνική αγορά με Like και Follow των σελίδων τους.

Μπείτε στο Facebook Group μας Nintendo Switch GR και δείτε αν είστε ένας απο τους Νικητές του Snorlax ή του Luigi.

Διαβάστε στους Nintenders μια ιστορική αναδρομή από το 1980 έως το 2020 με αφορμή την επετειακή έκδοση του GAME & WATCH SUPER MARIO BROS. για την επέτειο 35 ετών από την κυκλοφορία του αγαπημένου μας τίτλου.
Η Nintendo καταφέρνει ξανά με το GAME & WATCH SUPER MARIO BROS. να ενώσει αρκετά στοιχεία από την ιστορία της. Εμείς φυσικά είμαστε εδώ για να το αναλύσουμε και να σας το παρουσιάσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και ακόμη περισσότερα Giveaway.
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Στο ”Nintendo Switch GR Αγγελίες” μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε παιχνίδια και αξεσουάρ. Ενώ στο ”Nintendo Retro Club GR” θα συζητήσετε για οποιαδήποτε κονσόλα ή παιχνίδι της Nintendo πριν από το αγαπημένο μας Switch.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *