Το SunnySide στο Game Developers Conference

Με το Game Developers Conference (GDC) προ των πυλών, η Merge Games ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει ένα δικό της Show Case κατά τη διάρκεια του event εκεί θα δούμε και νέα για το SunnySide!!!

Το Game Developers Conference θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου στο Intercontinental Hotel.

Game Developers Conference SunnySide

Η Merge Games μας καλεί στο Show όπου θα δείξει για πρώτη φορά τρεις νέους τίτλους που αναμένετε να κυκλοφορήσουν.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται αυτοί οι τίτλοι, επομένως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να είστε μεταξύ των πρώτων που θα έχετε λίγο χρόνο πριν να είναι διαθέσιμα στο κοινό τα preview code.

Σε επόμενα άρθρα θα σας δείξουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Ρίξτε μια σύντομη ματιά τώρα σε ένα εξ αυτών το SunnySide:

SunnySide Game Developers Conference

Το SunnySide είναι ένα simulation παιχνίδι για τη γεωργία και τη ζωή της. Επίσης, έχει κάποια στοιχεία μάχης και εξερεύνησης για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Θα σας κρατήσουν ”κολλημένους” στο παιχνίδι για ώρες.

Υπόθεση

Μόλις αγοράσατε το πρώτο σας οικόπεδο σε μια γερασμένη πόλη στην καρδιά της ιαπωνικής επαρχίας. Τώρα είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε ένα σπίτι και να είστε περήφανοι για αυτό.

Δημιουργήστε τη νέα σας ζωή και εκσυγχρονίστε την αγροτική σας εμπειρία με νέες τεχνολογίες. Καλλιεργήστε διάφορες καλλιέργειες, φροντίστε τα ζώα σας και χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να βοηθηθείτε.

Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε, από το avatar σας, το σπίτι σας και την οθόνη του τηλεφώνου σας, μέχρι τα κτίρια, τις διατάξεις και τις διακοσμήσεις σας. Γίνετε μέλος της κοινότητας, δημιουργήστε νέους δεσμούς, εγγραφείτε σε ομάδες, παρακολουθήστε εκδηλώσεις.

Διαθέσιμο για PC, Xbox X/S, PlayStation 4 & 5 και Nintendo Switch

Δείτε το τελευταίο τρέιλερ για το SunnySide εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5700 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *