Το Time on Frog Island στο Game Developers Conference

Με το Game Developers Conference (GDC) προ των πυλών, η Merge Games ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει ένα δικό της Show Case, κατά τη διάρκεια του event εκεί θα δούμε και νέα για το Time on Frog Island.

Το Game Developers Conference θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου στο Intercontinental Hotel.

Game Developers Conference SunnySide

Η Merge Games μας καλεί στο Show όπου θα δείξει για πρώτη φορά τρεις νέους τίτλους που αναμένετε να κυκλοφορήσουν.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται αυτοί οι τίτλοι, επομένως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να είστε μεταξύ των πρώτων που θα έχετε λίγο χρόνο πριν να είναι διαθέσιμα στο κοινό τα preview code.

Σε επόμενα άρθρα θα σας δείξουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Ρίξτε μια σύντομη ματιά τώρα σε ένα εξ αυτών το Time on Frog Island:

Time on Frog Island

Το Time on Frog Island είναι ένα νέο παιχνίδι περιπέτειας και άφθονου Trading.

Υπόθεση:

Ένας ναύτης ναυάγησε σε ένα παράξενο νησί μετά από μια τρομερή καταιγίδα. Μόλις ξυπνά βρίσκει τη βάρκα του κατεστραμμένη.

Κρατώντας το πολύτιμο φυτό του, ζωντανό σε μια γλάστρα, ο ήρωας μας προσπαθεί να φτιάξει τη βάρκα του και να βρει το δρόμο της επιστροφής.

Ωστόσο, οι περίεργοι ντόπιοι, που μοιάζουν με βάτραχους, δε μιλούν τη γλώσσα του. Επιπροσθέτως δε φαίνονται πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τα αντικείμενα που χρειάζεται ο ήρωας μας χωρίς να τα ανταλλάξουν με κάτι!

Έτσι αναγκάζετε να προβεί σε συνεχόμενες αγοραπωλησίες που θα τον ταξιδέψουν σε αυτό το παράξενο νησί καθώς αναζητά τα κατάλληλα υλικά για να φτιάξει το σκάφος του. Συναντήστε ένα καστ φιλικών χαρακτήρων, λύστε γρίφους, βρείτε κρυμμένους θησαυρούς και πολλά άλλα καθώς εξερευνάτε σε αυτήν την απίστευτα τρομερή περιπέτεια.

Διαθέσιμο για PC, Xbox X/S, PlayStation 4 & 5 και Nintendo Switch

Δείτε το τελευταίο τρέιλερ για το Time on Frog Island εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5700 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *