Thursday, May 23, 2024
Νέα

To Deck Of Ashes έρχεται στο Switch το 2021!

CARD-BASED RPG "DECK OF ASHES" COMES TO SWITCH IN Q2 2021

To Deck Of Ashes είναι ένα RPG παιχνίδι με μοναδικούς μηχανισμούς και έρχεται για το Nintendo Switch στο 2ο τετράμηνο του 2021! Το επίσημο δελτίο τύπου γράφει:

Η Buka Entertainment και η AY Games ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά ότι το RPG που βασίζεται σε μια σκληρή ιστορία, με τακτικές μάχης με κάρτες, το Deck of Ashes, κατευθύνεται σε κονσόλες! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch το Q2 του 2021!

Για να γιορτάσουμε αυτήν την ανακοίνωση, η έκδοση PC του παιχνιδιού στο Steam έχει την πρώτη της έκπτωση (-20%) για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η προσφορά έκπτωσης θα λήξει την 1η Δεκεμβρίου. Το Buka Entertainment και τα AY Games αποκαλύπτουν επίσης έναν νέο χαρακτήρα που έρχεται αποκλειστικά στις κονσόλες.

Παρουσιάζοντας τη Sibyl the Dark Soul. Elven Archer

Η φυλή της είχε εξαφανιστεί σε άλλη διάσταση πολύ πριν οι άνθρωποι εμφανιστούν σε αυτόν τον κόσμο. Σ’όλα τα χρόνια της μοναξιάς της, η Σίμπυλ έψαχνε έναν τρόπο πάρει τη φυλή της πίσω.

Περί Deck of Ashes:

Το Deck of Ashes είναι ένα RPG που βασίζεται στην ιστορία, με έναν κόσμο παιχνιδιών και ένα σύστημα τακτικής μάχης με βάση τις κάρτες. Ο παίκτης παίρνει το ρόλο ενός από τους τέσσερις antiheros και βρίσκει και δημιουργεί νέες κάρτες για να συλλέξει την ισχυρή τράπουλα και να νικήσει τους εχθρούς στις τακτικές μάχες με βάση τη σειρά.

Η ιστορία κάθε χαρακτήρα είναι μοναδική, οπότε υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές campaigns ιστορίας και η έναρξη κάθε μιας από αυτές τις campaigns δημιουργεί έναν νέο κόσμο παιχνιδιού! Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πού να πάτε, ποιον εχθρό θα πολεμήσετε στη συνέχεια και ποιους πόρους θα συλλέξετε για να δημιουργήσετε κάρτες. Υπάρχουν περισσότερες από 100 κάρτες στο παιχνίδι και οι παίκτες μπορούν να τις συνδυάσουν για να δημιουργήσουν τα μοναδικά decks και τα στυλ μάχης!

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ο απόκοσμος κόσμος της σκοτεινής φαντασίας. Όλοι οι χαρακτήρες, τα τέρατα και οι τοποθεσίες είναι χειροποίητες!
Τέσσερις βασικοί χαρακτήρες – τέσσερα ιστορικά campaigns.
Replayable! Κάθε νέο παιχνίδι θα είναι μοναδικό λόγω του διαδικαστικά δημιουργημένου κόσμου του παιχνιδιού.
Τεράστιος συνδυασμός καρτών. Συλλέξτε και δημιουργήστε κάρτες που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας.
Biomes με διάφορα τέρατα: κάθε biome επηρεάζει το παιχνίδι διαφορετικά και κατοικείται από μοναδικούς εχθρούς!
Μόλις πεθάνεις, είσαι νεκρός για πάντα, εκτός αν… χρησιμοποιείς τη Μαύρη μαγεία!

Ιστορικό:

Πριν από το μοιραίο γεγονός που ήταν γνωστό ως Ash Curse, οι Rogues ήταν η πιο επικίνδυνη συμμορία εκεί έξω. Όλος ο κόσμος τους περιφρόνησε και δεν δίσταζαν να επιστρέψουν την εύνοια.

Σκοτώνανε αδυσώπητα και λεηλατούσαν χωρίς έλεος τους πλούσιους και τους φτωχούς. Κακομαθημένοι από την τύχη τους, το χρυσό και την ατιμωρησία τους, μπήκαν γρήγορα στο βάθος της τρέλας. Τότε οι Rogues ήθελαν να αποκτήσουν το πιο ισχυρό τεχνούργημα – το Ash Box. Η αναζήτησή τους τους έφερε στην Κοιλάδα του Θανάτου. Ωστόσο, όταν έφτασαν τόσο κοντά στο αντικείμενο, κανείς δεν συμφώνησε να το μοιραστεί με άλλους! Ένας από τους Rogues κατάφερε να πιάσει το κουτί, αλλά γλίστρησε από τα χέρια του και γκρεμίστηκε στο πάτωμα. Το σύννεφο της τέφρας υψώθηκε στον ουρανό δηλητηριάζοντας και αγγίζοντας κάθε ζωντανό πράγμα σε όλον τον κόσμο. Καθένας από τους Rogues δεν έχει ακόμη πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την άγνοιά τους. Καθώς ολόκληρος ο κόσμος υποφέρει πολύ από την κατάρα της τέφρας – μόνο οι Rogues μπορούν να το σπάσουν…

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα σχόλιο!