Το Bayonetta 3 υπάρχει ακόμα

Bayonetta 3

Η Ε3 τελείωσε για φέτος και είδαμε αρκετά παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και μεγάλα franchise, όπως το Bayonetta 3, όπου έχουμε καιρό να μάθουμε νέα του.

Η Platinum, εμφάνισε για πρώτη φορά το Bayonetta 3 στα Game Award, τον Δεκέμβριο του 2017. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο trailer που ακολουθεί:

Από τότε όμως, δεν είδαμε , ούτε ακούσαμε κάτι άλλο για το εν λόγω παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα αυτού, η κοινότητα της Nintendo να ανησυχεί, για το αν το Bayonetta 3 υπάρχει ακόμα.

Ωστόσο, την απάντηση στις αμφιβολίες ήρθε να δώσει η ίδια η Nintendo μέσω των.. Senior product marketing manager της Nintendo Αμερικής, Bill Trinen και Senior director of localization, Nate Bihldorff. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τη συνέντευξη που δώσανε στο GameSpot.

Ο Nate Bihldorff είπε: “Σίγουρα υπάρχει ακόμα, το επιβεβαιώνω!” Ενώ ο Bill Trinen πρόσθεσε ότι “η ανάπτυξη του Bayonetta 3 γίνεται ομαλά”. Καθώς επίσης και ότι “μας αρέσει να δείχνουμε τα παιχνίδια όταν οι developers είναι έτοιμοι”.

Συνεπώς, τα νέα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα για τους fan του Bayonetta! Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι απλά να περιμένουν νέα για το εν λόγω παιχνίδι!

Bayonetta

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 4900 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *