Friday, May 24, 2024
Νέα

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες! Αν αρέσει κάτι στον Αστερίξ και στον Οβελίξ όσο η κατανάλωση αγριογούρουνων, αυτό είναι σίγουρα το γενναιόδωρο ξυλοφόρτωμα που ρίχνουν στους Ρωμαίους… Έτσι είχαμε ξεκινήσει το review του Asterix & Obelix: Slap Them All! που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Οι Γαλάτες είναι ξανά έτοιμοι για καυγά για αυτό βάλτε σημείωση στο ημερολόγιό σας για τις 30 Νοεμβρίου 2023 γιατί έρχεται το Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 και σας περιμένουν καυγάδες!

Το Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 είναι ένα γεμάτο ενέργεια 2D Beat’em Up που παρασύρει τον παίκτη στον ευφάνταστο κόσμο των Rene Goscinny και Albert Uderzo. Ετοιμαστείτε να εξοντώσετε εχθρούς και να απελευθερώσετε τη δύναμή σας, είτε μόνοι είτε σε local co-op… πριν ο ουρανός πέσει στο κεφάλι σας!

Δείτε το διαθέσιμο Trailer εδώ

Το Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 θα προσφερθεί σε ψηφιακή και εμπορική μορφή σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 30 Νοεμβρίου 2023.


Η υπόθεση του Asterix & Obelix: Slap Them All! 2

Ο Asterix, ο Obelix και οι υπόλοιποι χωρικοί μένουν έκπληκτοι από την ξαφνική άφιξη του Goudurix, ο οποίος ζητά τη βοήθειά τους. Αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του, ο Oceanonix, έχει φυλακιστεί για μια κλοπή που δεν διέπραξε ποτέ…

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2Το Aquila of Lutetia, το πολύτιμο χρυσό έμβλημα των Ρωμαϊκών λεγεώνων κλάπηκε και ένας αθώος άνθρωπος βρέθηκε στη φυλακή! Ο Asterix υπόσχεται να ερευνήσει την υπόθεση και ζητά από τον Goudurix να παραμείνει στην ασφάλεια του χωριού. Οι δύο Γαλάτες πολεμιστές ταξιδεύουν στην Lutetia για να μάθουν περισσότερα από έναν γνωστό που λέγεται πως έχει καλή πληροφόρηση σε ότι αφορά στις φήμες και στις δολοπλοκίες της πόλης. Είναι προφανές ότι θα βρουν τις απαντήσεις που ζητούν στο μακρύ ταξίδι τους με μπόλικα χαστούκια στα πρόσωπα των αντιπάλων!

Το Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 είναι ένα γεμάτο ενέργεια Beat’em Up που μας αφηγείται μια πρωτότυπη ιστορία, άξια μεταξύ των σημαντικότερων περιπετειών των Γαλατών. Εξερευνήστε μια πλειάδα γοητευτικών τοποθεσιών. Τα μυστηριώδη ερείπια που κρύβονται στην καρδιά του δάσους. Ένα επιβλητικό Ρωμαϊκό στρατόπεδο και την επιβλητική Lutetia… Κάθε πίστα του παιχνιδιού απεικονίζει νέες τοποθεσίες. Το ταξίδι παρέα με τους ήρωες μας, σας μεταφέρει σε μακρινούς τόπους που είναι γεμάτοι από συναρπαστικές μάχες. Και, φυσικά, μπορείτε να περιμένετε μια γενναία δόση χαστουκιών σε πρόσωπα αντιπάλων! Σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας, θα βλέπετε σκετσάκια που θα ζωντανεύουν το ταξίδι. Προσθέτοντας μια δόση χιούμορ και συναισθήματος καθώς εξελίσσουν το σενάριο.

Τι περιμένουμε να δούμε στο Asterix & Obelix: Slap Them All! 2

Το sequel ωθεί τα όρια της δράσης σε νέα επίπεδα, με ακόμα περισσότερους τρομερούς εχθρούς και bosses. Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Η εμπειρία ενισχύεται από μια σειρά καινούριων λειτουργιών και βελτιώσεων στο gameplay. Οι φημισμένοι Γαλάτες, Asterix και Obelix, έχουν πλέον συγκεκριμένες κινήσεις που φορτίζονται για να κάνουν ακόμα πιο ισχυρές επιθέσεις.

Σας περιμένουν πιο δυναμικές και πιο πλούσιες μάχες, με περισσότερη ροή από ποτέ. Οι ήρωες μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν το Fury mode, αυξάνοντας τη δύναμή τους και εξαπολύοντας μια συντριπτική Ultimate επίθεση. Οι ήρωές μας μπορούν επίσης να καταστρέψουν κάποια στοιχεία του περιβάλλοντος για να προκαλέσουν χάος. Μπορούν επίσης να εκτοξεύσουν βαρέλια και μενίρ στους αντιπάλους στη διάρκεια της μάχης.

Υπό την επίβλεψη των ομάδων της Les Editions Albert Rene ώστε να εξασφαλιστεί ο σεβασμός στο πνεύμα του Asterix, το νέο αυτό επεισόδιο αναπτύσσεται από τη Mr Nutz Studio. Το πολυαναμενόμενο sequel υπόσχεται μια περιπέτεια που αποτίνει φόρο τιμής στα comics με εξαιρετικό τρόπο. Οι developers πήραν την καλλιτεχνική απόφαση να δημιουργήσουν τους χαρακτήρες, τα τοπία και τα animations «στο χέρι», με απόλυτο σεβασμό στο στυλ του 2D animation.

Η αισθητική επιλογή, εμποτισμένη με νοσταλγία, θα ταιριάξει στους λάτρεις του franchise και στους λάτρεις των retro games. Θα μεταφερθείτε σε ένα οπτικά πιστό σύμπαν, που θα θυμίζει τις υπέροχες απεικονίσεις των comic books των Asterix και Obelix. Παρασυρθείτε από μια αληθοφανή οπτική εμπειρία και θαυμάστε την ομορφιά της τέχνης που παράγει η ομάδα του Mr Nutz Studio.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!