Friday, April 19, 2024
Νέα

Animal Crossing: New Horizons – Winter update

Εορταστική διάθεση για το Animal Crossing: New Horizons και όχι μόνο. Θα έρθουν δύο νέες δυνατότητες που όλοι περιμένουμε.

Ο χειμώνας μπορεί να φτάνει, αλλά ευτυχώς, φέρνει επίσης την χαρά των διακοπών στο Animal Crossing: New Horizons. Παράλληλα με τα φύλλα σφενδάμου που αρχίζουν να παρασύρονται από τα δέντρα, τα νησιά που βρίσκονται στο Βόρειο Ημισφαίριο θα το επισκεφθούν και νιφάδες χιονιού.

Βάλτε τα γιορτινά σας

Στις 19 Νοεμβρίου θα έρθει το νέο update του παιχνιδιού. Θα φέρει εκδηλώσεις διακοπών και βελτιώσεις, δίνοντας στους παίκτες νέες ευκαιρίες να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους και να απολαύσουν τη νησιώτικη ζωή μαζί με τους κατοίκους τους. Γιορτές όπως η Turkey Day (Ευχαριστιών) και η Toy Day (Παραμονή Χριστουγέννων) θα έχουν την τιμητική τους στο νησί σας.

Turkey Day

Στις 26 Νοεμβρίου ο σεφ Franklin θα ετοιμάσει μια μάζωξη στην πλατεία. Θα πρέπει να βοηθήσετε τον σεφ, μαζεύοντας υλικά για να μαγειρέψει όλα του τα πιάτα. Όσοι τον βοηθήσουν θα πάρουν ένα δώρο στο τέλος.

Προσοχή θα πρέπει να έχετε χτισμένο το Resident Services κτήριο.

Toy Day

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που οι κάτοικοι του νησιού χαίρονται… Οι παίκτες μπορεί να παρατηρήσουν σταδιακά το νησί και την πλατεία τους να γίνονται γιορτινά με διακοσμήσεις με θέμα τις διακοπές, τις επόμενες εβδομάδες. Προσέξτε επίσης για διακοσμημένα δέντρα. Το κούνημα μπορεί να ρίξει στολίδια που θα επιτρέψουν στους παίκτες να δημιουργήσουν συνταγές επίπλων για τις διακοπές.

Από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου, μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια από το Nook’s Cranny και να βρείτε ρούχα με θέμα τις διακοπές στο κατάστημα Able Sisters. Όταν είναι επίσημα η Toy Day στις 24 Δεκεμβρίου, ο Jingle θα σας επισκεφτεί σε κάθε νησί για να διαδώσει τη χαρά των διακοπών. Βοηθώντας τον να παραδώσει τα δώρα, οι παίκτες θα λάβουν και ένα δώρο.

Προσοχή θα πρέπει να έχετε χτισμένο το Resident Services κτήριο.

Νέες προσθήκες

Νέα Reactions και hairstyles

Εννέα νέα Reactions και έξι νέες hairstyle επιλογές. Είναι διαθέσιμες για αγορά με Nook Miles από το Nook Stop terminal που βρίσκεται στο κτήριο Resident Services

Αναβάθμιση του αποθηκευτικού χώρου του σπιτιού σας

Οι παίκτες που είχαν προηγουμένως επεκτείνει το σπίτι τους στο μέγιστο και έχουν εξοφλήσει το χρέος τους θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για περαιτέρω επέκταση του σπιτιού, μιλώντας στον Tom Nook στο Resident Services. Αυτό θα επεκτείνει τον οικιακό χώρο αποθήκευσης στις 2400 θέσεις

Επισκεφθείτε τυχαία νησιά στον ύπνο σας

Όλοι όσοι απολαμβάνουν να κοιμούνται και να επισκέπτονται άλλα νησιά μέσα στα όνειρα τους θα μπορούν πλέον να επιλέξουν να επισκεφθούν τυχαία νησιά , ανοίγοντας νέες πηγές έμπνευσης.

Συνεργασία με το Animal Crossing: Pocket Camp

Το Animal Crossing: Pocket Camp κλείνει τρία χρόνια. Θα μπορείτε να αποκτήσετε ένα Pocket Camp smartphone.

Μεταφορά νησιών και κατοίκων

Δύο νέα χαρακτηριστικά έρχονται αλλάζουν τα δεδομένα κατοίκων και νησιών. Η δυνατότητα μεταφοράς ενός παίκτη επιτρέπει να μεταφέρουν δεδομένα κατοίκων σε άλλο σύστημα. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, την εμφάνιση και τον εξοπλισμό του κατοίκου, μαζί με τον κατάλογο, το σπίτι και τον αποθηκευτικό του χώρο. Η δυνατότητα μεταφοράς ολόκληρου νησιού θα επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν τα save data των χρηστών τους, μαζί με το ίδιο το νησί και όλους τους κατοίκους, σε ένα άλλο σύστημα. Αυτή η υπηρεσία θα διευκολυνθεί από την δωρεάν εφαρμογή Island Transfer Tool στο Nintendo eShop

Και δεν σταματάει εκεί…

Εποχιακά αντικείμενα από τις 1 Δεκεμβρίου διαθέσιμα στο Nook Stop. 26 με 31 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν αντικείμενα σχετικά με την Πρωτοχρονιά.

Το επόμενο update είναι προγραμματισμένο για τέλη Ιανουαρίου. Μέχρι τότε κάντε ενημέρωση στο παιχνίδι στις 19 Νοεμβρίου για να έχετε πρόσβαση στο νέο υλικό. Τονίζουμε ξανά για την μεταφορά κατοίκων και νησιών θα κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή Island Transfer Tool από το Nintendo eShop όταν θα είναι διαθέσιμη.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!