Προσφορά 8BitDo Pro 2 στα 42,90€ από το Market24

Το design του Pro 2 είναι ενα “πάντρεμα” – θα λέγαμε – ενός SNES χειριστηρίου και ενός DualShock 4. Το “απόσταγμα” των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των gamepad απο Nintendo και Sony. Ένα χορταστικό D-pad, δυο joystick σε διάταξη mirror, τέσσερα face buttons σε σχηματισμό diamond αλλά και τα διαχρονικά start & select βρίσκονται, μαζί με τα home & star και profile στη μπροστινή όψη.

Διαβάστε ολόκληρο το review μας για το χειριστήριο εδώ.

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το 8BitDo Pro 2 Gamepad. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders, θα κάνετε δικό σας το περιφερειακό με κόστος 42,90€ (κανονική τιμή 59,90€) Η προσφορά ισχύει μέχρι 24/12.

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ (Μαύρο, Γκρι, NES) για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *